Maarit Eerme • 17. juuni 2014
Jaga lugu:

Endine RE/MAX kinnisvaramaakler lõi uue büroo

RE/MAX ja Epicenter Kinnisvara kutseline maakler Karin Soome lõi uue Eesti kapitalil põhineva kinnisvarabüroo Marknor Kinnisvara, mille eesmärgiks on pakkuda personaalset ja paindlikku kinnisvarateenust.

Marknor Kinnisvara juhataja on kutseline maakler  Karin Soome, kes varem on töötanud RE/MAX Professionals´is ning Epicenter Kinnisvaras. “Pärast teadet, et Uus Maa Kinnisvarabüroo omandas osaluse Epicenteris, oli suurepärane võimalus iseendale korraks otsa vaadata ja küsida – kas nüüd võiks olla õige hetk viia ellu ammune unistus omast kinnisvarabüroost?, “ selgitas Karin Soome uue firma loomise ajendit.

“Olen veendunud, et Eesti kinnisvaraturul on alati ruumi kõrgetasemelist ja professionaalset teenust pakkuvale kinnisvarafirmale, et olla inimestele abiks nende elu võib-olla oluliseimate finantstehingute korraldamisel,” sõnas Karin Soome.

Soome rääkis, et nad tahavad olla - erinevalt suurtest büroodest - isikupäraselt paindlik, mobiilne ja kiiresti oma klientide soovidele ja ootustele reageeriv firma. "Usume, et just personaalses lähenemises kliendile on edukate kinnisvaratehingute võti,” ütles Soome.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee