Maarit Eerme • 8. august 2014
Jaga lugu:

Parimad üürikorterid lähevad kaubaks tundidega

Kinnisvaraportaali kv.ee juht Tarvo Teslon ütles, et nende portaali pannakse iga päev üles 120 uut üürikuulutust ning parimad neist napsatakse tundidega.

Kinnisvaraportaali KV.EE suvekuude kümne vaadatuima üürikorteri seas on nii alla paarisaja eurose kuuüüriga ühetoalisi kui ka 1300 euroni küündiv väga korralik vanalinna korter. Kv.ee juhi Tarvo Tesloni sõnul on suvi hakkab jõudma viimasesse kolmandikku ning tööinimesed ja üliõpilased otsivad uueks hooajaks omale kodu.

 “Üürikorterite turg on praegu sama kuum kui viimaste nädalate ilmad. Iga päev pannakse meile üles üle 120 kuulutuse, millest iga viies pakkumine on otse omanikult ja kõige paremad neist napsatakse ära tundidega," ütles Teslon. Tema sõnul on eelistatud soodsama hinnaga ja otse omanikelt pakutavad üürikodud. Sealjuures peetakse Tesloni sõnul ahjukütet pigem üüripinna plussiks, siis külmiku või pesumasina puudumine võib jätta üürikuulutuse pikemaks ajaks portaali üles.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt