Maarit Eerme • 27. august 2014
Jaga lugu:

Eestis hakati pakkuma järelmaksukindlustust

LHV Finance koos If Kindlustusega tõid turule ainulaadse järelmaksukindlustuse, mis tagab osamaksete tasumise ka juhul, kui LHV järelmaksu klient on maksete tasumisega hätta jäänud.

Eesti esimene järelmaksukindlustus hüvitab järelmaksu osamaksed juhul, kui inimene on kaotanud töö või tal ei ole võimalik õnnetuse või haiguse tõttu tööl käia. Kindlustus kehtib ka surma korral, et pärijatele ei jääks laenukohustust.

„Soovime pakkuda klientidele selliseid laenutooteid, mis lähtuksid vastutustundlikkusest,“ põhjendas LHV Finance’i juht Nele Roostalu. „Kindlustuse lisamine järelmaksule muudab laenu võtmise tarbija jaoks turvalisemaks, sest töötuks jäämine või haigestumine on üks peamistest põhjustest, miks sissetulekud võivad langeda ja tekivad makseraskused,“ sõnas Roostalu.

If Kindlustuse juhatuse liikme Artur Prauni sõnul on If alati olnud uuenduslik ning kliendist lähtuvalt ka kindlustuslahendusi loonud. „Järelmaksukindlustus on täiesti uus kindlustus ning annab meile võimaluse aidata kliendil täita võetud kohustused ka raskematel aegadel, säilitades seejuures harjumuspärase elukvaliteedi,“ lisas Praun.

Kindlustuskaitsega järelmaksu kuutasu on 0,5 protsenti järelmaksusummast ja see on mõeldud eelkõige neile klientidele, kes tahavad olla kindlad, et suudavad järelmaksu osamakseid tasuda ka ootamatuste korral.

Kahjujuhtumi korral hüvitab If Kindlustus nii tagasimakse kui ka intressi. Ühe kindlustatu kohta on maksimumhüvitis 10 000 eurot pluss intress. Hüvitist makstakse töövõimetuse lõppemiseni või uuele töökohale asumiseni, kuid mitte kauem, kui järelmaksu viimase osamakse päevani.

AS LHV Finance on LHV Group-i kuuluv finantseerimisasutus, mis pakub järelmaksuteenust. LHV järelmaksul on 170 koostööpartnerit ning üle 18 000 kliendi. LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV esindused asuvad Tallinnas, Tartus, Riias, Vilniuses ja Helsingis.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee