Maarit Eerme • 28. august 2014
Jaga lugu:

Estoriasse on loodud selfie aken

Neli kuud tagasi avatud Viru kõrval hotell Estoria tubade akendele on kleebitud küsimus Did you know i’m in Estonia, mida on külastajatel võimalik kasutada selfide tegemisel taustaks kasutada ja pildid sotsiaalmeediasse postitada.

Solo Sokos Hotel Estoria kommunikatsioonijuhi Peep Ehasalu sõnul on Estoria hotell unikaalne, sest tema sõnul sellise kontseptsiooniga hotelli maailmas teist ei leia, kus üle 80 kohaliku organisatsiooni räägivad igas toas oma lugu. „Selfi tegemise kohad on Estoria hotellis, tõime ka lühemate pildistajate jaoks lisaks Did you know I’m in Estonia küsimusele ka madalamale kõrgusele küsimuse Did you know I’m in Tallinn,“ rääkis Ehasalu.

Tema sõnul on selfide seost müüginumbritega raske hinnata, kuid kahtlemata on sotsiaalmeedial siin väga oluline roll. „Väga oluline Estoria müügis on lisaks tavameediale ka erinevad blogikeskkonnad, millede hulk on suve jooksul täienenud. Sotsiaalmeedia puhul on oluline, et inimeste künnis diskussiooni astuda on madalam ning see on loomulik keskkond kogemuste vahetamiseks,“ selgitas Ehasalu.

Kommunikatsioonijuhi sõnul ei tasu loota kliendikogemuste osas vaid sotsiaalmeedia peale, kuid see võib töötada reklaamina, kui me saame olemasolevatelt külastajatelt kätte ka nii öelda tavalise tagasiside. „Tagasiside annab meile jooksvalt hea ülevaate nii kiitustest kui asjadest, mida peaks muutma/täiustama/parandama jne. Teisisõnu ei teki meil sellist eufooriat, kui ideaalsed me oleme, aga ei teki ka olukorda, kus klient vaevub ühendust võtma ainult siis, kui midagi pole läinud päris ootuste kohaselt.“

Estoria tagasiside, nii spontaanne kui küsitud, on olnud positiivne: inimesed on olnud üllatunud toa rõõmsast värvimaailmast ja mugavusest ning lisaväärtustest ehk igas toas on erinev lugu, Eesti muusika, Eesti disainmööbel, Eesti kirjandus jms.

„Viru hotelli täituvus on olnud reeglina üle Talinna keskmise, nii ka suvel. Estoria ei ole Viru täituvusnumbriteni veel jõudnud, kuid Virul on ka 42 aastane ajalugu Estoria nelja kuu vastu,“ ütles Ehasalu.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt