Maarit Eerme • 23. september 2014
Jaga lugu:

Abc Motors avas Baltikumi esimese Renault R-Store’i

Renault ja Dacia sõidukeid müüv Abc Motors avas esimesena Baltimaades Renault’ uutele standarditele vastava müügisalongi. Tavapärastest autoesindustest eristavad uut keskust mitmed digitaalsed lahendused, mis autode ja teenustega tutvumist oluliselt lihtsustavad. Salongis on ka eraldi elektriautode stend.

Ühe olulise uuendusena pakub Renault R-Store külastajatele võimalust ise endale sobiv auto komplekteerida. Suurel puutetundlikul ekraanil saavad kliendid oma Renault’le sobitada erinevaid värve, polstreid, velgi ja muud varustust, et leida täpselt oma maitsele sobiv kooslus. 

 “Enne auto tellimist saab täpselt kokku panna oma unistuste auto ja seda siis ekraanilt 3D mudelina nii seest kui ka väljast iga nurga alt vaadata. On väga suur vahe, kas vaadata punast värvi väikesel värvikaardil ja püüda seda autol ette kujutada või näha seda värvi konkreetset mudelit suure ja selge pildi peal,” ütles Abc Motorsi turundusjuht Indrek Luberg. Üle 700-ruutmeetrises uuendatud müügisalongis Paldiski maanteel on eraldi saal sõiduautodele ning Renault PRO+ saal tarbesõidukitele.

R-Store kontseptsioon näeb ette müügisaali jagamise erinevateks piirkondadeks, mis teeb külastajale orienteerumise hästi lihtsaks, kuid võimaldab samal ajal ülevaadet kõigist pakutavatest toodetest ja teenustest.

 Abc Motors müüs 2013. aastal kokku Renault’ ja Dacia sõidukeid 1660 tükki, 2014. aasta esimesel poolaastal müüdi kokku 863 sõidukit. Abc Motorsi 2013. aasta netokäive oli üle 27 miljoni euro. Ettevõte annab tööd 43-le inimesele.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt