Maarit Eerme • 30 september 2014

Pärnu Konverentsid liituvad Äripäevaga

Oktoobrist liitub Eesti vanim konverentside sari Pärnu Konverentsid meediaettevõttega Äripäev. Sarja senised omanikud Anti Orav ja Toomas Tamsar osalevad ka edaspidi konverentside programmitöös.

Äripäeva teatel on liitumise eesmärk pakkuda ühiste jõududega klientidele üha suuremat väärtust. Pärnu Konverentside  meeskond jätkab oma tööd, liitudes Äripäevaga töötajaskonnaga. 

Pärnu Konverentside asutaja ja partner Toomas Tamsar ütles, et Pärnu Konverentsid on suureks kasvanud ning 2015. aasta kevadel toimub juba 20. Pärnu Juhtimiskonverents. "Seda last on kasvatatud armastusega. Nüüd on aeg edasi minna. Ja konverentsid on kindlates kätes," ütles Tamsar

Anti Orava sõnul on äris koondumine loomulik.  Tema sõnul suurendab Pärnu Konverentside liitumine Äripäevaga toimimise efektiivsust ning loob eeldusi uuteks arenguteks.

Äripäeva peadirektori Igor Rõtov ütles, et hindab väga kõrgelt Pärnu Konverentside panust konverentsikultuuri loomises Eestis. „Ühelt poolt on Äripäeval nendest kogemusest palju õppida ja teisalt on meil endil üht teist kaasas. Usume, et üheskoos muutume klientidele veelgi atraktiivsemaks,“ lisas Rõtov.

Pärnu Konverentside suurim ja tuntuim üritus on iga-aastane Pärnu Juhtimiskonverents, millele  lisandub arvukalt muid klientide usalduse pälvinud ettevõtmisi. Ka Äripäev ise on 15 aastase ajalooga konverentsikorraldaja, kelle tuntumad üritused on igaastane Äriplaan, turunduskonverents Password ja palju muid üritusi.

Kokku on Pärnu Konverentside Ja Äripäeva korraldatud üritustel kokku üle 8000 osaluse aastas. Megatrend maailmas näitab, et internetiajastul vajavad inimesed üha enam otsesuhtlust ning konverentsidel osalemine kasvab hooga ka meil Eestis. 

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111