Maarit Eerme • 2. detsember 2014
Jaga lugu:

Novembris lahkus enim mobiilinumbreid Eesti Telekomist

Tehnilise Järelvalve Ameti statistika kohaselt lahkus novembris Eesti Telekomist 409 mobiilnumbrit.

Tele2 Eestist lahkus novembris 27 mobiilnumbrit ning kõige enam mobiilnumbreid sai endale taaskord Elisa Eesti 436.

Tehnilise Järelevalve Ameti statistika kohaselt liikus novembris kokku 6949 numbrit, millest 6570 olid mobiiltelefoni- ja 379 tavatelefoninumbrid. Novembris tühistati kokku 5583 numbri teisaldamise avaldust, millest 5487 olid mobiiltelefoni- ja 96 tavatelefoninumbri teisaldamise avaldused.

Liikunud numbrite arv kajastab reaalsete tava- ja mobiiltelefoninumbrite üleminekut ühe sideettevõtte juurest teise juurde. Liikunud numbrite arvul puudub otsene seos sideettevõttega liitunud või sealt lahkunud klientide üldarvuga, sest ühel kliendil võib olla mitu numbrit, kuid samas üks liitumisleping. Samuti ei kajasta numbriliikuvuse statistika kõnekaartide kasutusest ega uute liitumislepingute sõlmimisest ning vanade lõpetamisest tulenevaid muudatusi sideettevõtete klientide üldarvus.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee