Maarit Eerme • 30. jaanuar 2015
Jaga lugu:

Äripäeva 2 reklaamimüüjat nomineeriti Bonnieri müügiauhindadele

Kaks Äripäeva reklaamimüüjat Vivian Berg ja Ronald Viin on nomineeritud Bonnieri grupi parimate müügitöötajate preemiate jagamisele.

Igal aastal vaatavad kõik Bonnieri grupi müügidirektorid üle oma müügitöötajate tulemused ning esitavad jaanuari keskel parimad Bonnieri Sales Award’ile. Kriteeriumid on rasked – kõikidel nominentidel peab olema eesmärk 100% täidetud ning neil peavad olema ka sisemised ja välised referentsid, kuidas nad teiste seas silma paistsid. Sellel aastal vastasid sobilikele kriteeriumitele 4 kategoorias 68 müügiinimest 7 riigist.

„Uue žürii liikmena pani mind imestama müügiinimeste kõrge tase ning suur osalus Bonnier Sales Award’il,“ ütles Bonnieri News müügidirektor Henrik Stangel. „Kõik kandidaadid on teinud tipptasemel tööd ning žürii  peab nende hulgast välja valima mõned võitjad. Ilmselt on meil palju hiilgavaid tähti, kes saavad hakkama kõikide Bonnieri väljakutsetega.“

Züriisse kuuluvad Bonnieri tegevjuht ja žürii esimees Tomas Franzén, Anki Ahrnell Bonnierist  Rootsist,  Casten Almqvist Rootsi TV4st,  Gry Bjørhovde Bonnier Media Asist Norrast,  Niels Jespersen Bonnier Publications Taanist, Heikki Rotko Soome MTVst, Ulrika Saxon Bonnier Growth Media Rootsist, Henrik Stangel Bonnier News Rootsist, Andrus Vaher  ZAO Bonnier Business Press Venemaalt ja Bonnieri korporatsiooni esindaja USAst Eric Zinczenko.

Parimad kuulutatakse välja veebruari lõpus Stockholmis. Preemia suurus on 30 000 eurot. Preemiaid jagatakse alates 2007. aastast.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt