Mait Kraun • 3. veebruar 2015
Jaga lugu:

Millised automargid on parima edasimüügi väärtusega?

Kelley Blue Booki raport kohaselt on kõige parema edasimüügi väärtusega automargid Subaru ja Lexus.

Edasimüügi väärtuse poolest hindas raport kõige paremaks automargiks Subaru. Kõige parem luksusauto bränd on vastavalt aga Lexus. Hea edasimüügi väärtusega on ka näiteks Chevrolet ja Toyota, kirjutab Fox Business.

Edasimüüdi väärtuse hindamine on üsna lihtne: Kelley Blue Book analüütikud uurisid miljoneid tehinguid, et teha kindlaks, milliste sõidukite hind moodustas suurima osa algsest tootja soovitatud jaehinnast. Üks eeldusi oli ka see, et auto on olnud omandis viis aastat.

Subaru oli parima edasimüügi hinnaga kolmes kategoorias. Näiteks on parima edasimüügi hinnaga väikeauto Subaru Impreza ja sport-väikeauto Subaru WRX. Toyota ja Chevrolet' võitsid kumbki viis kategooriat.

Uut autot ostes on tarbijate jaoks tähtis, et auto väärtus võimalikult suures osas säiliks. Peamiselt just seetõttu, et inimesed kasutavad oma vana auto mahamüümisest saadud raha uue auto sissemaksuks. See aitab autolaenu puhul tagada ka madalama intressimäära.

Vaata kõikide kategooriate võitjaid siit.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt