Maarit Eerme • 16. veebruar 2015
Jaga lugu:

Go Travel tegi Tourestil rekordmüügi

Reisibüroo Go Travel teatel oli eelmisel nädalalõpul Pirital Eesti Näituste messikeskuses toimunud rahvusvaheline turismimess Tourest ettevõtte jaoks kõigi aegade edukaim.

„Go Travel tegi eile lõppenud turismimessil aastate parima müügi," ütles Go Traveli turundusjuht Anu Vane. „Müügiedu põhjusena saab välja tuua puhkusepakettide märgatavalt soodsamad hinnad võrreldes eelmise aastaga."

Sarnaselt eelmiste aastatega oli sel aastal konkurentsitult number üks sihtkoht Türgi, millele järgnesid tihedas rebimises Kreeka ja Egiptus.

„Väga palju huvi tunti just viimase hetke päikesereiside vastu,“ täpsustas Vane. „Kohe sooja päikese alla soovijatel oli valida Egiptuse ja Tenerife vahel, neist kahest oli Egiptus selgelt populaarsem. Eelistati selgelt nelja-viie tärni hotelle ning nädalasi „kõik hinnas“ pakette. Vähem nõudlust oli madalama kategooria hotellide järele,“ lisas Vane.

Esikolmiku järel olid müügitabelis Türgi, Kreeka ja Egiptuse järel Bulgaaria ja Itaalia. „Eksootilistest sihtkohtadest tundi väga palju huvi Aasia vastu, aga ka paradiislike Seišellide ja Maldiivide vastu, kuhu turismimessi ajal sai lennupileteid tavahinnast palju soodsamalt," rääkis Vane.

Rahvusvaheline turismimess Tourest on vanim ja suurim turismimess Balti riikides ning 13.-15. veebruaril 2015 toimus see juba 24. korda. Messi peahallis olid traditsiooniliselt esindatud välismaised sihtkohad, reisikorraldajad, reisibürood ja  transpordiettevõtted.

Eriti palju melu oli sel aastal siseturismi hallis, kus enda turismiatraktsioone tutvustasid kodumaised turismiasutused ja maakonnad. Siseturismi halli põnevat väljapanekut kiitis ka Go Traveli nõukogu esimees, maailmarändur Tiit Pruuli, kes eriti tõstis esile Ida-Virumaa stendi, kus muuhulgas sai proovida kullasõelumist. „Lisaks tuleb öelda, et messi kodumaise turismi saalis läheb pakutav puskar iga aastaga paremaks," lisas Pruuli.

Reisibüroo GoTraveli peamisteks tegevussuundadeks on puhkuse- ja ärireiside müük ning riiki külastavatele turistigruppidele reiside korraldamine. Go Travel kuulub kontserni AS Go Group, mille bussi- ja raudteetranspordi- ning turismi- ja hotellimajandusega tegelevad ettevõtted aitavad iga päev reisida tuhandetel inimestel.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt