Maarit Eerme • 8. aprill 2015
Jaga lugu:

Ülemiste City leidis Brasiiliast uue müügidirektori 

Ülemiste Cityt arendava Mainor Ülemiste uue müügidirektorina asus sellest nädalast tööle Kristian Kahre, kes on eelmised neli aastat tegutsenud Brasiilias ehituskeemia tootmisettevõtte Elasteq do Brasil arendaja ja müügidirektorina.

Mitmete jätkuvalt edukate äride asutamise kõrvalt on doktorikraadi omandaval Kahrel ligi 14-aastane staaž ärikinnnisvara vahenduse ja müümise alal. “Mul on väga hea meel, et viimased mitu aastat aktiivselt Brasiilias tegutsenud Kahre otsustas pärast sealse ettevõtte edukat käivitamist Eestisse naasta ja rakendada oma energia ja oskused välisettevõtete toomisele Ülemiste Citysse,” ütles Mainor Ülemiste juhatuse liige Ursel Velve, kelle sõnul tegid Kahre kaasamise Ülemiste City müügitiimi üsna lihtsaks tema pikaajaline kogemus eraettevõtjana ja korralik müügistaaž rahvusvahelisel areenil.

  Mainor gruppi kuuluv Mainor Ülemiste AS tegeleb Ülemiste City arendamisega. Ülemiste City on Tallinna lennujaama kõrval asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud Baltimaade suurim teadmistel põhinev ärilinnak. 36 hektaril on välja ehitatud 91 000 ruutmeetrit üüritavat büroopinda, kus ligi 300 ettevõttes töötab täna ligi 6000 inimest. 2025. aastaks plaanitakse rajada kokku 200 000 ruutmeetrit büroopinda, 125 000 ruutmeetrit kortereid, spordikompleks, kultuurikeskus, pargid ja kohvikud. Ülemiste City linnaosa arendab Mainor Ülemiste AS koos Technopolis Ülemiste ASiga.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt