Maarit Eerme • 9. aprill 2015
Jaga lugu:

Atria Eesti ja Värska Vee koostöö on toonud häid tulemusi

Atria Eesti ja Värska Vesi alustasid koostööd 3 aastat tagasi, kui liha- ja grillmeister Enn Tobreluts tuli mõttele marineerida liha Värska vees ning turundada seda koos.

Liha- ja grillmeister Enn Tobreluts rääkis, et Värks šašlõkk on klassikaline šašlõkk, kus on väga palju eripära ja oma retsept. „Toote arendusperioodil maitsesime erinevaid mineraalvesi ning parima tulemuse andis Värska vesi,“ ütles Tobreluts. Ta lisas, et käesoleval aastal plaanivad nad selle toote panna ka suuremasse fookusesse.

Tobreluts loetles, et Värska vee argumentideks on mineraalid, vitamiinid, looduslikkus ning eestimaisus. „Värska muudab toote soolakamaks ning seetõttu ei pea me lisama marinaadile kunstlikku soola.“

„Kuna Värska annab meile toote tasuta, siis see muudab selle šašlõki hinna ka tarbijatele odavamaks, mis annab meile hinnaeelise konkurentide ees,“ ütles Tobreluts. Lisades, et Värska šašlõkk on neil ka kõige edukam uudistoode. Atrial Eestil kulub aastas umbes 100 tuhat liitrit Värska Vett.

Värksa Vee müügijuht Vaido Ulbo kinnitas, et mõte tuli Atria poolt ning ta selle koostöö algusele väga pikalt ei mõelnud. „Otsest vastuseisu ma ei näinud ja seetõttu olime suhteliselt kohe ka antud koostööga nõus. Lisaks on meie logo ka toote peal väljas,“ rääkis Ulbo.  Ta lisas, et tasuta vee andmine ei too neile otsest kahju ning logo tootel õigustab selle koostöö. Ulbo ütles naljatades, et kui Atria autod tulevad vee järgi, siis laadivad nad neile maha ka samapalju liha.

Värska müügijuht ei osanud öelda seda, kui palju on koostöö Atriaga nende käivet tõstnud, sest nad teevad ka teisi turundustegevusi.

„Ma arvan, et kaupluses on erilahenduse pakkumine keeruline – see kus on Värska šašlõkk ja Värska vesi kõrvuti – sest üks toote peab olema külmas ning teine jällegi alusel, mis võib takistada külmas olevale tootele ligipääsu,“ rääkis Ulbo.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt