UUS! Müügijuhtimise aastakonverents 2015 ELLUVIIMINE

Maailma parimate müügimeeskondade kuue parima praktika rakendused Eestis.

Müügijuhtimise aastakonverentsil jagavad 3 tippjuhti ja 3 müügidirektorit kogemusi, kuidas  maailma parimate müügimeeskondade praktikaid Eestis rakendada.

Teemad on võetud eelmise aasta lõpus ilmunud väga heast müügijuhtimise raamatust "Täiuslik müügijõud: maailma parimate müügimeeskondade 6 parimat praktikat" Konverentsil keskendume nende ideede elluviimisele. Mida tasub Eestis rakendada? Millised on praktikute kogemused?

Konverentsi esimese ja viimase ettekande oleme palunud esinejatelt, keda müügirahvas on ise valinud ja kelle esinemisi on hinnatud siiani parimateks.

Müügijuhtimise aastakonverents 2015 programm

Toimub: 25. septembril kell 9.30-16.30

Koht: Kultuurikatel aadressil Põhja pst 1

Eriti oodatud: müügijuhid, müügidirektorid, võtmekliendi haldurid ja kogemustega müügiinimesed, väikeettevõtete juhid, arendusjuhid, sisekoolitajad

Registreeru Müügijuhtimise aastakonverentsile SIIN

9.30-10.00 Konverentsi tõmbab käima DJ hommikutervitus, konverentsi juhib Äripäeva teemaveebi bestsales.ee juht Almondi Esco 

10.00-10.30 Täiuslik meeskondKonverentsi avaettekandes laotakse  täiusliku meeskonna vundament, millele saab iga osaleja päeva jooksul ehitada oma töötava mudeli.  Avaettekande teeb eelmise aasta Müügijuhtimise aastakonverentsi eestkõneleja  ja hinnatuim esineja Alar Ojastu

MÜÜGIJUHTIMISE PARIMAD PRAKTIKAD, KUIDAS RAKENDADA?

10.30-10.50 Parim praktika nr 1 : Millised 10 müügiannet toovad sinu ettevõttes müügiedu?TV3 endine müügidirektor Algis LiblikKas universaalsed müügistaarid on olemas? Millised oskused ja omadused toovad sinu ettevõttes edu? Kuidas neid defineerida ja ära tunda?

10.50-11.10 Parim praktika nr 2: Kuidas jaotada  müügitöö etapid ande järgi?Bigbanki juhatuse liige ja tehnoloogiajuht  Agur JõgiMiks on vaja spetsialiseerumist? Kuidas jaotada müügietapid? Kuidas korrastada müügietapid selgelt eristuvateks?  Kuidas sobitada igale inimesele õige müügitöö?

11.10-11.30 Parim praktika nr 3: Andel põhinev värbamine- keda võtta, keda jätta?Arco Vara juhatuse esimees Tarmo SildKuidas valida õiged inimesed? Mille kaudu õige kandidaat ära tunda? Millal võtta ja millal jätta? Kuidas korraldada katseaeg?

11.30-12.30 Töötoad rakenduste leidmiseks, parimad praktikadTöötubasid juhivad: Algis Liblik,  Agur Jõgi ja Tarmo Sild

Müügijuhid saavad sõna sekka öelda, esitada küsimusi esinejatele, oponeerida, tuua välja oma kogemusi ja muidugi jagada emotsioone kolmes töötoas, kus võetakse värsked ettekannete teemad taas lauale.  Fookuses on kogemused ja küsimus: kuidas ma sellest homme kasu saan?

12.30-13.30 Lõuna Kultuurikatla atraktiivses keldris koos meeleliste installatsioonidega

13.30-13.50 Parim praktika nr 4: Kuidas kasutada palgasüsteemi ja müüginorme motivatsiooniks? Enim teenindusauhindu saanud ettevõtte  ja 2013 aasta jaekaubandusettevõtete TOPi võitja Põldma Kaubandus ASis (DENIM DREAM) teeninduse arendusjuht Elina Vamper räägib oma praktikale tuginedes, milline müügiplaan, aruande vorm ja tulemustasu tegelikult töötavad. Kas nõrgemaid on vaja toetada ja kuidas? Kuhu peaks minema müügijuhi fookus? Kui sageli oma inimestega rääkida? Mida müügijuhtimine tegelikult tähendab?

13.50-14.10 Parim praktika nr 5: Milline on müügikoolituste koht soorituse valemis?

Elektroskandia Baltics juhatuse liige ja müügidirektor Timo Raimla

Milline on tulemuslik koolitusprogramm? Kuidas ja kas üldse koolitada tippmüüjaid? Koolituse alternatiivid: müüginõupidamised, töötoad, praktikumid, individuaalne  tugi. Milline on juhi roll koolitajana?

14.10-14.30 Parim praktika nr 6: Mida täpselt peaks juhtima?

Raamatu „Must vöö müügis“ autor ja Sellit juht Tarmo Tamm

Kui tahad muutusi oma müügiorganisatsioonis, muuda kõigepealt ennast. Mida tasub müügijuhil enda puhul aegajalt testida? Tüüpilised vead müügijuhtimises ja nendest tulenevad tagajärjed. Mida täpselt peaks juhtima ja tagant tõukama ja mida mitte? Mille taha takerdub heade ideede elluviimine? Maailma parimad müügijuhid lihvivad tulemusi, mitte tegevusi, ning neil on oma müügitöötajatega väga eriline suhe.

14.30-15.30 Töötoad rakenduste leidmiseks, parimad praktikad

Timo Raimla Elektroskandia Baltics juhatuse liige ja müügidirektor Denim Dreami teeninduse arendusjuht Raamatu „Must vöö müügis“ autor ja Sellit juht Müügijuhid saavad sõna sekka öelda, esitada küsimusi esinejatele, oponeerida, tuua välja oma kogemusi ja muidugi jagada emotsioone kolmes töötoas, kus võetakse viimased teemad taas lauale.  Fookuses on kogemused ja küsimus: kuidas ma sellest homme kasu saan?

Elina Vamper

Tarmo Tamm

Töötubasid juhivad II sessiooni esinejad.Töötubades pakutakse kohvi ja energiaampse paralleelselt aruteluga.

15.30-16.30 Müügijuhtimise psühholoogia: Kuidas luua, hoida ja arendada suhteid meeskonnas?

  toob konverentsi lõpuettekandes välja teaduse ja äri sünteesi vürtsitades oma sõnumit rohkete näidetega müügijuhtimise  fopaadest. Kui varasemalt on prof Parvinen  Eestis läbiviidud meistriklassides keskendunud müügijuhtimise protsessidele, siis nüüd on fookuses psühholoogiline pool. Kuidas oma müügiinimesi juhtida?Aalto ja Helsingi ülikoolide müügiprofessor Petri Parvinen

Müügijuhtimise aastakonverentsiks ilmub värskelt eestikeelsena prof Petri Parvineni ülipopulaarne raamat  „Müügipsühholoogia". Saadaval ainult konverentsil!

16.40 konverentsi lõpp  

Osalustasu: I taseme soodushind  kuni 1. august 199 eurot (km-ga 238,8€)

II taseme soodushind  kuni 1. september 249 eurot (km-ga 298,8€)III taseme soodushind kuni 15. september 279 eurot (km-ga 334,8€)Tavahind 299 eurot (km-ga 358,8€)Mitme osaleja soodustus -10%, kui ettevõttest osaleb 2 või enam inimest.

Registreeruge konverentsile SIIN või saatke osaleja ja ettevõtte andmed [email protected]

või helistage registreerimiskeskusesse tel 667 0411

Info:Programmijuht Aira Tammemäe

Kirjutage: [email protected]

Helistage: 5025548     

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111