Best Sales • 18 jaanuar 2016

Õpi sisuturundust Hollywoodi tipptegijatelt!

Hollywood - Branded Entertainment in New Media  Foto: Almondi Esco

Ajal, mil sisust on saanud teravaim müügirelv maailmas, lennutab Bestsales.ee uusmeedia parimad pead otse Hollywoodist meie oma Kosmos IMAXisse. Tule õpi Hollywoodi tipptegijatelt, kuidas uusmeedia põnevas universumis teha sisust oma parim müügimees!

MythBusters, Modern Family, Project Runway ja Keep Up With The Kardashians on vaid mõned näited globaalsetest hittidest, mille taga seisvad professionaalid 26. veebruari konverentsil "Hollywood - Branded Entertainment in New Media" Kosmos IMAXi suures saalis rahva ette astuvad ja avavad, kuidas uusmeedia universumis leida võimsate brändide taha sisu ja võimsa sisu taha bränd!

"Kui ma vaatan, kes on esinejate nimekirjas, ei suuda ma seda ise ka veel uskuda. Kui enamasti kumab promotekstides sõna "tipptegija" tagant väike kergituse vari, siis seekord pädeb see 100 protsenti. 26. veebruaril ongi siinsamas Tallinnas maailma uusmeedia tipptegijad, kelle töö vilju me iga päev telekast, veebist ja kinost vaadata saame!"

Bestsales.ee juht ja konverentsi peaprodutsent

Teiste hulgas astuvad üles:

Barrett Garese - UTA founding agent & CEO of The Horizon Factory  

Barrett Garese - UTA founding agent & CEO of The Horizon Factory

Maailma suurima talendiagentuuri United Talent Agency digitaalse tiiva asutaja ja firma The Horizon Factory juht, mis lubab kõikidel artistidel luua oma isiklikke mobiili- ja SmartTV äppe ilma igasuguse programmeerimiseta.

Kesila Childers - Vice President, Digital Media - Bunim/Murray Productions  

Kesila Childers - Vice President, Digital Media - Bunim/Murray Productions

Auhinnatud loovjuht ja asedirektor, kes viimased kaheksa aastat vastutab digitaalse sisu eest reality TV pioneeriks tituleeritud Bunim/Murray Production'is, mis on toonud meile sellised globaalsed hitid nagu Heidi Klumi "Project Runway", Paris Hiltoni "The Simple Life'i", Richard Bransoni "The Rebel Billionaire'i" ja palju muud.

Damon Berger - Vice President, Business Development - Fullscreen, Inc.  

Damon Berger - Vice President, Business Development - Fullscreen, Inc.

Emmy nomineeritud digitaalse meedia vastutav produtsent, kes muuhulgas on töötanud filmidega nagu Avatar ja The A-Team ning kes täna vastutab ärijuhina ühe maailma suurima Multi Channel Network'i Fullscreen, Inc. tuleviku eest.

Rob Donnell - CEO and founder, Brand Arc  

Rob Donnell - CEO and founder, Brand Arc

USA juhtiva sõltumatu sisuturundusagentuuri Brand Arc juht ja asutaja, kelle tiimi igapäevane töö on kirjutada maailma tippbrändid hittsarjadesse nagu MythBusters, Modern Family, Top Chef, Curb your Enthusiasm jne.

Ära lase käest unikaalset võimalust õppida uusmeedia tipptegijatelt 26. veebruaril siinsamas Tallinnas. Loe konverentsist lähemalt SIIT ja  REGISTREERI ennast kiiresti, sest sooduspiletid lõpevad peagi!

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111