Best Sales • 28. jaanuar 2016
Jaga lugu:

Eesti üliõpilased saavutasid Southwesterni raamatumüügis topeltvõidu !

Southwestern Advantage’i raamatumüügiprogrammi võitjad J. Fred Landersi nimelisel auhinnabanketil Nashville'is USAs
Southwestern Advantage’i raamatumüügiprogrammi võitjad J. Fred Landersi nimelisel auhinnabanketil Nashville'is USAs  

J. Fred Landersi nimelisel auhinnabanketil Nashville'is USAs kuulutati välja Southwestern Advantage’i raamatumüügiprogrammis osalenud ülikoolide möödunudsuviste müügitulemuste edetabel. Tallinna Tehnikaülikool saavutas 216 ülikooli seast esimese ning Tartu Ülikool teise koha.

“Tallinna ja Tartu üliõpilased on jõuliselt lükanud ümber müüdi justkui eestlane oleks kehv müügimees. Eesti tudengid on USAs silma paistnud just oma heade müügioskuste poolest,” rääkis auhinda vastu võtmas käinud Tallinna Tehnikaülikooli tudeng Mery Rosenberg.

 2015. aasta kolm kõige edukamat Southwestern Advantage’i raamatumüüjat olid Andrius Pelegrimas (Leedu), Iskander Ahmet (Eesti) ning Sarunas Rapalis (Leedu).

20 parima hulgas mitu Eesti ülikooli!

Southwestern Advantage’i edetabelid pannakse kokku erinevate ülikoolide tudengite poolt müüdud raamatute koguste põhjal. 2015. aastal osales Eestist Southwesterni suveprogrammis 244 tudengit 12 koolist. Kahekümne parima hulka jõudsid ning äramärkimist leidsid ka Tallinna Ülikooli ning Estonian Business School’i üliõpilased.

Southwestern Advantage on USA otsemüügifirma, kus on juba aastast 1868 pakutud üliõpilastele suvist võimalust saada oma ala tipptegijate poolt põhjalik ettevõtlus- ja müügikoolitus ning seejärel veeta suvi Ameerikas reisides, ukselt uksele hariduslikke raamatuid müües ning õpinguteks raha kogudes. Eesti tudengid osalevad programmis aktiivselt alates 2001. aastast.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt