16. veebruar 2016
Jaga lugu:

Kes tulevad Hollywoodi tipptegijaid kuulama?

Foto: ekraanitõmmis

Uskumatu, aga bestsales.ee juhil Almondi Escol õnnestus tänu isiklikele kontaktidele päriselt 6 Hollywoodi uusmeedia tipptegijat Tallinna esinema meelitada. Nad astuvad lavale 26. veebruaril. Vaata, kes on ennast neid juba kuulama-vaatama registreerinud.

Uskumatu, et 6 Hollywoodi uusmeedia tipptegijat päriselt Tallinnasse tulevad

Juba 26. veebruaril

See sai võimalikuks tänu Äripäeva teemaveebi bestsales.ee juhi Almondi Esco isiklikele kontaktidele Hollywoodis

Hind on soodne - 159 eurot + km

Registreeru konverentsile kirjutades almondiesco@aripaev.ee või helista 53494880

Juba registreerunud osalejate nimekirja saab vaadata SIIT 

"Konverentsi Hollywood - Branded Entertainment in New Media ei tasu maha magada ka siis, kui olete oma lähiaja turunduse ja müügi suunad paika pannud. Uus meedia võtab võimust ja vanad reklaamiviisid enam ei toimi. Tulge ja kuulake 26. veebruaril Tallinnas, kinos Kosmos IMAX, kuidas uusmeediat rakendatakse filmimaailma mekas Hollywoodis," ütles Äripäeva juht Igor Rõtov.  

Mis kasu Eesti ettevõte sellest konverentsist saab?

Kui olete ka väikese ökopoe omanik, siis saate põhjaliku ülevaate, kuidas Hollywoodis ka pisikesed kinolinal suureks mängitakse;Kui te Hollywoodi tipp-produtsente kuulate, siis tekivad teil omad mõtted, kuidas samu tehnikaid Eestis rakendada.

Ärge laske käest võimalust osaleda konverentsil koos Hollywoodi uusmeedia tipptegijatega 26. veebruaril Tallinnas. Lugege konverentsist lähemalt SIIT ja REGISTREERIGE ennast kiiresti, sest sooduspiletid 159€ + km (täishind 179 + km) lõpevad juba 4 päeva pärast! 

"Kui ma vaatan, kes on esinejate nimekirjas, ei suuda ma seda ise ka veel uskuda. Kui enamasti kumab promotekstides sõna "tipptegija" tagant väike kergituse vari, siis seekord pädeb see 100 protsenti. 26. veebruaril ongi siinsamas Tallinnas maailma uusmeedia tipptegijad, kelle töö vilju me iga päev telekast, veebist ja kinost vaadata saame," kommenteeris bestsales.ee juht ja konverentsi peaprodutsent Almondi Esco. 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt