22. veebruar 2016
Jaga lugu:

Best Marketing soovitab: õpi, kuidas teha sisust oma parim müügimees

Foto: unsplash.com

Ajal, mil sisust on saanud teravaim müügirelv maailmas, toob Bestsales.ee uue meedia parimad pead otse Hollywoodist meie oma Kosmos IMAXisse, et rääkida nendega live'is ja näost näkku, kuidas teha sisust ja kaubamärgist oma parim müügimees.

MythBusters, Modern Family, Project Runway ja Keep Up With The Kardashians on vaid mõned näited globaalsetest hittidest, mille taga seisvad tegijad avavad, kuidas leida uue meedia universumis võimsate brändide taha sisu ja võimsa sisu taha bränd.

Iga tõeliselt ägeda toote ja teenuse taga peitub lugu ja see lugu ongi see, mida me klientidele müüme ja mida me ise klientidena ostame. Aga olgu sinu müügimehed, turundajad, reklaamikampaaniad, bännerid ja brošüürid kui head tahes, ei suuda seda lugu paremini maha müüa keegi teine, kui lugu ise.

Mõtle sellele! Kas Sa tahad omada Aston Martinit sellepärast, et sellel on kaunis koduleht või sellepärast, et sellega sõidab James Bond? Kas Sa usaldad FedEx’it sellepärast, et nende furgoonil on tore logo või sellepärast, et Tom Hanks uhtus selle furgooni sisuga üksikule saarele? Või kas Sa minestad Manolo Blahniki kingasid nähes sellepärast, et see bränd on saanud nime autori enda järgi või sellepärast, et “Seksi ja linna” Carrie ei suutnud elada ilma nendeta?

Täna, kus piir turunduse ja müügi vahel on hägusem kui kunagi varem, on oluline mõista, millal on tark lõpetada otsemüük kliendile ja palgata oma müügispetsialistiks sisu. Ja seda piiri aitavadki tõmmata kuus tipp-produtsenti, ärijuhti, veebitalenti ja uusmeedia eksperti otse meelelahtuse meka südamest - LA’st.

26. veebruaril toimub Tallinnas IMAXis konverents "Hollywood - Branded Entertainment in New Media". Best Marketing soovitab!

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt