29. veebruar 2016
Jaga lugu:

Galerii: Hollywood käis Tallinnas

You Tube star Taryn Southern esinemas konverentsil
You Tube star Taryn Southern esinemas konverentsil  Foto: Urmas Kamdron

MythBusters, Modern Family, Project Runway ja Keep Up With The Kardashians on vaid mõned näited globaalsetest hittidest, mille taga seisvad professionaalid 26. veebruari konverentsil "Hollywood - Branded Entertainment in New Media" kinos Kosmos IMAX rahva ette astusid.

Tallinnas esinesid USAst: Barrett Garese (CEO of The Horizon Factory), Kesila Childers (Vice President, Digital Media - Bunim/Murray Productions), Adam Simon (Director of Strategy at the IPG Media Lab), Jason Rowlett (Creative Producer & Branded Content Executive, Brand Arc), Chris Toronyi (Integrated Entertainment Marketing Consultant), Taryn Southern (American singer, actress, comedian and YouTube personality).

Ja Eestist: Anna Ovsjankina (Estonian Fashion and Lifestyle blogger on YouTube, Estonianna), Anton Ovsjankin (Founder of blablablogger.com), Tanel Lepp (Gaming youtuber and TV Host), Kairi Killing (Travel addict book-a-holic social media enthusiast), Merlin Kase (Blogger and vlogger at Merrific) ja Almondi Esco (bestsales.ee juht).

Vaata altpoolt kogu galeriid:

 

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt