Villy Paimets • 12 aprill 2016

ÜKS KÜSIMUS: Kuidas päeva käima tõmbate?

Foto: Meeli Küttim

Bestsales.ee küsis, kuidas müügiinimesed üle Eesti oma tööpäevi alustavad, kas neil on mingeid väljakujunenud rutiine, mida teistega jagada. Esimesed vastajad on Lauri Juursoo ja Tiit Pappel.

Niisiis – kuidas Teie oma päeva käima tõmbate?

Trükikoja Printon ekspordi müügijuht Lauri Juursoo:

Ei tea, et mul oleks hommikuti mingeid eriilisi rutiine, kuulan hommikuti tööle sõites raadiost uudiseid ja huvitavaid hommikuintervjuusid, et huvitavaid tähelepanekuid elust enesest sealt tulevikuks kõrva taha panna. Vahepeal kuulan ka Soome raadiot, et enne tööle jõudmist juba keelelainel olla ning olla kursis ka "oma koduturu" uudistega. Ühesõnaga, ei ole mul jah mingeid erilisi rutiine. Pealegi arvan, et rutiinid müügitöös enamasti ei tööta – müük on pidevas muutumises ja see, mis toimis eile, ei toimi ülehomme. Kui ikka näed, et üks asi ei toimi, tuleb midagi uut leida. Ja kui asi läheb rutiinseks, tähendab see paigalseisu ning siis võib juba kergelt tööl ja tööst tüdimus tulla.  Õnneks ei ole meil seda muret ka, et keegi kargaks hommikuti, elevust täis, tuppa ning hakkaks käsi plaksutades hirmsasti "motiveerima"! Meil on tööl tegelikult üsna hea õhkkond ja minul on see sisemine motivatsioon olemas, et olla igal hommikul kasvõi murdosa võrra parem kui eelmisel nädalal samal ajal. Vana spordimehena ja nüüdse spordifännina soovin pidevalt oma "isiklikku" parandada. Olgu selleks siis käive, kasum ja/või tehingute arv kuus.  Jah, see rutiin on - olla iga päev pisut osavam, targem ja parem kui eile!

Terastrosside, tõste- ja koormakinnitusvahendite tarnija Certex Eesti OÜ müügijuht Tiit Pappel

Polegi mingeid rituaale. Meid on siin kontoris kümmekond inimest ja minu teada saavad kõik kolleegid ise, ilma välise toe ja motiveerijata hakkama, ei ole vaja siin jah midagi käima tõmmata!

 

Hea lugeja, kui Sul on mingi kaval nipp, kuidas tööpäev mürtsuga käima tõmmata – jaga seda teistegagi!

 

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111