bestsales .ee • 19. aprill 2016
Jaga lugu:

Tallinna Sadam otsib juhatusse müügiga tegelevat kommertsjuhti

Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm
Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm  Foto: Andras Kralla

Tallinna Sadama nõukogu kinnitas ettevõtte uue juhtimisstruktuuri: ettevõtte juhatusse lisandub kommertsjuht, teatas ettevõte.

Tallinna Sadama nõukogu kinnitas esmaspäeval toimunud koosolekul ettevõtte uue juhtimisstruktuuri – alates 1. maist kehtima hakkav struktuur on senisest laiapõhjalisem ning edaspidi hakkab ettevõtet juhtima kolmeliikmeline juhatus. Valdo Kalmu ja Marko Raidi kõrvale lisandub kolmas liige, kelle vastutusvaldkonnaks saab kommertstegevus.

Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm põhjendas kommertsjuhi toomist juhatusse vajadusega pöörata suuremat tähelepanu kliendisuhetele, müügitegevusele ja äriarendusele. „Arvestades organisatsooni pikaajalisi strateegilisi eesmärke on tekkinud vajadus muuta äriarendust ja ärisuundade juhtimist proaktiivsemaks ning tõsta ettevõtte kommertstegevuse tulemuslikkust,“ selgitas Kalm.

Tallinna Sadama nõukogu esimehe Aare Targa sõnul on juhtimismudeli laiapõhjalisemaks muutmise eesmärgiks kaasata Tallinna Sadama juhtimisse laiemalt valdkondade juhte, tõstes nende vastutust ja võimaldades neil osaleda strateegiliste otsuste väljatöötamisel ja elluviimisel.

Juhatuse liikme/kommertsjuhi ametikohale kuulutatakse lähiajal välja konkurss ning lisaks toimub sihtotsing personalivaliku firma kaudu.

Nõukogu pikendas ka juhatuse liikme/finantsjuhi Marko Raidi volitusi ning otsustas sõlmida temaga juhatuse liikme lepingu tähtajaga viis aastat. Marko Raidi vastutusvaldkonnaks jääb organisatsiooni finantstegevus ehk finantsvara haldus, juhtimisarvestus, raamatupidamine ja dokumendihaldus.

Valdo Kalm juhatuse esimehena vastutab nii ettevõtte kommerts-, finants- kui ka infrastruktuuri arenduse ja haldamisega seotud tegevuste eest. Teiste organisatsiooni juhtimisstruktuuri muudatuste tulemusena viiakse juhatuse esimehe otsealluvusse järgmised tugitegevused: turundus- ja kommunikatsioon, personalijuhtimine, infotehnoloogia valdkond ja juriidiline tugi.

Autor: Bestsales

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt