1. juuni 2016
Jaga lugu:

Klienditeenindus kolis Facebooki

Reelika Räim
Reelika Räim  

Sihtasutuse A.H.Tammsaare muuseum Vargamäel juhataja Reelika Räim kirjutab värskes ajakirjas Juhtimine, et klienditeenindus kolis tema jaoks juba ammu Facebooki.

Kas mul meenub mõni meeldejääv müügi- või teeninduskogemus? Olen tegelikult üks neist vähestest õnnelikest inimestest, kellele keegi midagi väga müüma ei kipu ja pean tunnistama, et mulle see täitsa meeldib. Samas – ega ma ise ka eriti ostma ja tarbima kipu, üsna mõlemapoolne on see "relvarahu" meil – mina ei osta ja nemad ei müü! Eks seetõttu mul esimese hooga väga palju neid meeldejäävaid müügi- ja või teeninduskogemusi meelde ei tulegi.

Aa, ei, üks liigutav lugu ikka juhtus hiljuti küll. Sain nimelt sünnipäevaks ühe Eesti ehtekunstniku ehte, mis läks aga paraku juba viie päeva pärast katki. Täitsa ise läks, ei kukkunud ega midagi! Otsisin siis Facebookist selle müüja üles ning kirjutasin neile, et näete, juhtus selline lugu, mida nüüd ette võtta?

Üllataval kombel sain peagi vastuse, et pangu ma aga katki läinud ehe postiga teele, nemad parandavad selle ära! Seejuures ei küsitud minult mingit tšekki ega värki. Ja kujutage ette – paar päeva hiljem sain paki, milles oli kenasti korda tehtud ehe, kaardike õpetussõnadega, et kuidas parimal viisil ehteid kohelda ja hoida ning lisaks veel üks käevõru. Ma olin ikka täitsa liigutatud kohe, aitäh Helge, tegite mu tuju täitsa heaks! Ja ma olen üsna kindel, et ostan neilt veel mõne ehte.

Aga üldiselt ongi klienditeenindus minu jaoks Facebooki kolinud, ja ma tean, et minusuguseid on veel – et kui teid ikka Facebookis ei ole, pole teid meie jaoks üldse olemaski.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt