bestsales .ee • 9. august 2016
Jaga lugu:

Müügijuhtimise aastakonverentsi Müügi X peaesineja on Teemu Arina!

Teemu Arina
Teemu Arina  Foto: Raul Mee

Juba seitsme nädala pärast, 27. septembril on kõigil Eesti müügiinimestel põhjust koguneda Ülemiste Citys asuvasse sündmuskeskusesse SpaceX, kus toimub Müügijuhtimise aastakonverents Müügi X, mille peaesinejaks on Soome tehnoloogiaettevõtja, juhtimiskonsultant ja biohäkker Teemu Arina.

Teemu Arina on viimased 15 aastat tegutsenud tehnoloogiaettevõtja, -autori ja esinejana. Tema meelisteemadeks on inimese ja tehnoloogia ristumine, sotsiaalmeedia, digitaalne maailm ja online-õppimine. Nendel teemadel on teda nimetatud ka üheks Euroopa juhtivaks mõtlejaks ja arvamusliidriks.

Teemu Arina on ka Leonardo auhinna „Humanity in Digitization" laureaat. Teemu on kolme auhinnatud tehnoloogiaettevõtte asutaja, Rockstart Digital Health kiirendiprogrammi ja biohäkkerluse eestvedaja ning Biohacker Centeri asutaja. Lisaks kirjutab ta raamatut „Biohacker’s Handbook“, mis räägib inimeste tervise ja heaolu parandamisest tehnoloogiliste ja bioloogiliste tööriistade abil. Teemu on populaarne esineja ka rahvusvahelistel konverentsidel – 2015. aastal nimetati ta Soome „Aasta esinejaks“.

Viimati astus Teemu Arina Eestis üles tänavu 17. märtsil Äripäeva teemaveebi BestMarketing korraldatud Baltikumi suurimal turunduskonverentsil Password 2016, millest ta seal rääkis, saad lugeda siit.

27. septembril Ülemiste Citys asuvas sündmuskeskuses SpaceX toimuva müügijuhtimise aastakonverentsi Müügi X kava leiad siit.

Autor: Bestsales

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt