bestsales .ee • 28. oktoober 2016
Jaga lugu:

Inimesed ei taha, et neile helistatakse

Ettevõtja ja koolitaja Urmas Kamdron
Ettevõtja ja koolitaja Urmas Kamdron  

Ettevõtja ja koolitaja Urmas Kamdron ütles Tallinna Ettevõtlusameti korraldatud seminaril, et Eesti inimesed ja ettevõtted ei pane enam oma kodulehtedele ega e-kirjade lõppu telefoninumbreid, mis viitab selgelt sellele, et ära neile helista, kirjutab Äripäeva teemaveeb Best Marketing.

21. novembril annavad müügipraktikud nõu, kuidas telefonimüügis edu saavutada - konverentsile "Müügi edulood: Telefonimüük" registreeruda saad siin.

"Inimesed ja ettevõtted ei pane enam oma kodulehtedele ega e-kirjade lõppu telefoninumbreid, mis viitab selgelt sellele, et ära neile helista. Rääkimine on aga inimlikum ja tihti efektiivsem viis kliendi jaoks oma probleemi lahendada kui kirjutamine,” ütles ettevõtja ja koolitaja Urmas Kamdron, kes kõneles teemal "Kas sina tead, kes su ettevõttes müüki juhib".

Urmas Kamdron jagas seminaril, mille laiem teema oli "Edukaks esimesel katsel", oma kogemusi ja mõtteid, kuidas müügis ja juhtimises õnnestumisele ise kaasa aitadata. Muude teemade seas käsitles ta näiteks ka teemat, et kumb müüb siis ikka paremini - ekstravert või introvert? 

"Inimesed arvavad automaatselt, et ekstraverdid on müügis paremad, sest neil on lihtne vestlusi alustada, aga see ei tähenda, et nad poleks veidi väsitavad – nad paugutavad tihti üle," nentis Urmas Kamdron. "Uuringud kinnitavad, et kõige parem inimtüüp müügitööks on ambivert – segu intro- ja ekstraverdist. Ehk teisisõnu on kummalgi inimtüübil võimalik õppida teise poole omadusi. Olen täheldanud enda peal, et ekstraverdil on palju keerulisem oma natuuri pidurdada kui introverdil asju juurde õppida, aga hea tahte korral on see siiski võimalik."

Artikkel on täismahus leitav teemaveebist BestMarketing.

Autor: Bestsales

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt