bestsales .ee • 1. november 2016
Jaga lugu:

Erply asutaja uus idu

Erply tegevjuht Kristjan Hiiemaa.
Erply tegevjuht Kristjan Hiiemaa.  Foto: Raul Mee

Eesti startup-ettevõtjate loodud uus keskkond Inventory.com kogub kokku kõik Euroopas loodud tehnikatooted koos jooniste, mõõtude, laoseisu ning tellimis- ja hinnainfoga, keskkonnast lubatakse kasu ka müügijuhtidele. Euroopa Alibabaks areneda sooviva ettevõtmise taga on Sander Sebastian Agur, Tanel Tähepõld ning Erply asutaja Kristjan Hiiemaa.

"Meie lahendus indekseerib ära kõik ladudes saada olevad tööstuskomponendid. Kui keegi peaks tahtma remontida näiteks auto bensiinipumpa, siis meie keskkonnast peaks leidma kõik selle pumba komponendid ning kohe ka osta. Veelgi enam on meist abi keerulisemate lahenduste – näiteks robotite – osade leidmisel," selgitas Kristjan Hiiemaa. "Eesti oludes peaks uus keskkond mõjuma üsna kergendavalt ka ostjate rahakotile, kuna siinsed väikesed ostuvood ja kümned Euroopa vahendajad on tööstuskomponentide lõpphinnad üles ajanud."

Millist kasu võiks uuest keskkonnast lõigata aga müügiinimesed?

Kristjan Hiiemaa: "Näiteks tööstustarvikuid tootva ettevõtte müügijuhid saavad Inventory platvormi kasutada oma töövahendina, et jõuda klientideni kes muidu ei teaks, et müüa sooviv ettevõte üldse eksisteerib. Inventory on uus müügimees juhi alluvuses, kes ei maga ega sea tingimusi, vaid töötab ööpäev-läbi. Suurenenud siseturu konkurentsis on Inventory abiga võimalik avada müügikanalid riikides, kus seni mingit tulu pole tulnud. Keegi ei külasta Amazoni või eBay'd, et konkreetsest poest midagi osta, aga nad võivad otsida ja avastada tooteid - tooteid, mida nad ei oleks teisiti leidnud või oleksid ostnud konkurendi käest."

Autor: Bestsales

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt