Indrek Saul • 15 detsember 2016

Ära anna uusaastalubadusi!

Indrek Saul  

Tee endale sel aastal kingitus ja ära anna uusaastalubadusi. Selle asemel tee lihtsalt asi ära, ilma lubamata!

Inimene käsitleb aega pesadena: ühes pesas on koos olevik (jooksva nädala päevad), teises tulevik (järgmiste nädalate päevad).  Kui mingi töö tuleb ära teha käesolevas „pesas“ on see pakiline, seda tuleb teha „nüüd ja praegu“. Kui me lükkame selle järgmisesse „pesasse“, kaotab see automaatselt meie jaoks pakilisuse, sest sellega tuleb tegeleda tulevikus.

On levinud, et uue aasta plaane hakatakse tegema jaanuaris. Üks kuu on aga üks „ajapesa“ ja see tähendab, et „nüüd“ saabub jaanuari lõpuks. Selleks ajaks on aga 2017 aastast üks kuu ehk 8% möödas!  Sellisel juhul pole tegemist enam aasta plaaniga, vaid hoopis 11 kuu plaaniga, mistõttu on ülioluline, et hakkaksid 2017. aasta plaane tegema detsembris, sest see on PRAEGU. Kui aga mingil põhjusel pole Sul praegu võimalik uue aasta plaani koostama hakata, siis pane detsembris paika vähemalt jaanuari plaan ning võtta jaanuaris ette ülejäänud 11 kuud. – olevikus saab vaid olemasolevaid plaane kohandada vastavalt muutunud olukorrale.

Plaane saab teha vaid tulevikuks 

Kui vajad süsteemset ja erapooletut vaadet väljaspoolt oma ettevõtet, siis võta ühendust – garanteerin lisaks vajalikud töövõtted eesmärkide elluviimiseks!

 

Artikkel pärineb Indrek Sauli blogist.

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111