Aira Tammemäe • 27. aprill 2017
Jaga lugu:

Parima Müügitiimi konkurss - Matsimoka

Matsimoka tiim - Alvar Petrovits, Maiken Inno ja Rein Kraus.
Matsimoka tiim - Alvar Petrovits, Maiken Inno ja Rein Kraus.  

Daamid ja härrad! Teie ees on kaheksas 2017. aasta Parima Müügitiimi võistlusel osalev tiim – Matsimoka!

Miks teile müügitöö meeldib?

Meile meeldib müügitöö, kuna läbi müügitöö muudame inimeste elu paremaks. Müügitööle tuleb alati leida suurem eesmärk, mitte pelgalt raha teenimine. Matsimoka toodab oma tooteid nii nagu meie esivanemad seda tegid ja ainult Eesti talude ja väikeettevõtete toorainest. Meie toode on puhtast Eesti lihast ja kvaliteetsetest maitseainetest ning ei sisalda soja, maitsetugevdajaid, jahu, kanalihamassi jms. Müügitööl Matsimokas on selge ja suur eesmärk - soovime muuta inimeste elu paremaks läbi kvaliteetse toidu ning inimeste teadvustamise, et nad mõtleksid mida suhu pistavad. Lisaks soovime läbi müügitöö Matsimokas säilitada ja edasi kanda meie esivanemate traditsioone ning hoida elus Eesti talusid ja väikeettevõtteid, sest läbi meie kasu saavad kasu ka nemad. 

Milline on hea müügitöötaja vääriline tasu?

Müügitööle vääriline tasu on see, kui näed oma töö tulemust läbi klientide, kes mõistavad ja hindavad päris toitu ning tarbivad seda igapäevaselt, muutes läbi selle oma elu paremaks. Parem toit - parem elu (tervis; enesetunne; füüsiline vorm; jaks nautida elu; positiivne mõtlemine jne).

Milline on teie unistuste töö 10 aasta pärast? 

Maiken Inno

Loodan kümne aasta pärast näha oma töö vilju ning endiselt Eesti elu paremaks muuta. Ma loodan näha, kuidas kõik Eesti inimesed tarbivad päris toitu ning loodan näha Eestit kui väga omanäolise ja kvaliteetse toidukultuuriga maad. Loodan näha palju edukaid Eesti väikeettevõtteid, kes on saanud indu Matsimoka eeskujul ning soovin läbi meie tegevuse muuta suurtööstusi vastutustundlikumaks.

Alvar Petrovits

Minu unistuste töö 10 aasta pärast võiks olla ettevõttes, mis on teerajajaks teistele tootjatele. Jätkates karjääri Matsimokas on mul selleks hea võimalus. Tehes täna oma tööd põhjalikult ja innukalt saan tutvustada inimestele, milline peaks olema kvaliteetne ja kodumaine toit. 10 aasta pärast oleks ideaalne kui kõik mõistaksid toitumise olulisust tervisele ja mina saaksin aidata inimestel selle teadmiseni jõuda ja neid vastavate toodetega aidata.

Rein Kraus

10 aasta pärast oleks unistuste töö ikkagi müügitöö. Ma ei tea, millises ettevõttes ma 10 aasta pärast müün, kuid tean, et jätkan seda rada. Müügitöö pakub pidevat ja järjekindlat enesearendust ja teadmist müüdavate toodete kohta. Müügitöö on üks väheseid kohti, kus raja lõpus võid öelda, et tead rääkida teleritest, arvutitest, toidust, levidest ja telefonidest. Nii jääb ka alati põnevus ja rõõm tööst aastateks, sest asju, mida müüa ja millest õppida, on palju.

Pane tähele!

Tule ja pane oma võistkond ka "Parima Müügitiimi 2017" võistlusele kirja!

(Seda saad teha SIIN).

Ja kindlasti tule Müügikonverentsile 2017, kus saad reaalajas jälgida ning hinnata, kuidas parimad müüvad!

(Müügikonverents toimub 26. mail, lisateave on leitav SIIT)

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt