Tarmo Tamm • 11. mai 2017
Jaga lugu:

Mukunga võit on üks inspireerivamaid lugusid!

Tarmo Tamm
Tarmo Tamm  

Mukunga võit on üks inspireerivamaid lugusid, mis võiks õpetada õiget, "no excuses" mõttelaadi mitte ainult meie jooksjatele, vaid kõikide teiste alade esindajatele: korvpalluritele, jalgpalluritele, ettevõtjatele, müügiinimestele jne, kirjutab müügiguru Tarmo Tamm oma Facebooki lehel.

Mukunga võit sokkides (!!!) on just parim asi, mis Eesti spordis juhtuda sai! See on minu arvates üks siinseid inspireerivamaid lugusid, mis võiks õpetada õiget "no excuses" mõttelaadi mitte ainult meie jooksjatele, vaid kõikide teiste alade esindajatele: korvpalluritele, jalgpalluritele, ettevõtjatele, müügiinimestele jne jne...

Olgem ausad – 9999 inimest 10 000st oleks sellises olukorras (Ibrahim Mukungal kadusid vahetult enne Tartu jooksumaratoni starti segastel asjaoludel jooksujalatsid, kuid ta läks ja jooksis sokkis -toim.) alla andnud. Mukunga ei läinud aga lihtsalt starti – ta läks võitma ja rekordeid lööma! Mina sain sellest loost igatahes väga palju inspiratsiooni! See on järjekordne tõestus sellest, kui olulised on uskumused! Kas usud, et suudad või usud, et ei suuda – mõlemal juhul on sul tõenäoliselt õigus!

Konkurents on edasiviiv jõud ja on täiesti arusaamatu, miks seda vältida üritatakse. Kui tahad tippu jõuda, siis pead mõtlema, treenima ja töötama nii nagu tipud seda teevad. 

Antud juhul toodi ideaalne näide võitja mõttelaadist meile koju kätte ja ikka leitakse põhjust vingumiseks? Arusaamatu...

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt