25 mai 2017

Konkurss Parim Müügitiim 2017: Elisa Tervis

Müük on lahe, sest müügiinimene on lahe!

Tere armas lugeja!

Kes on müügiinimene? Ta on sõber, sõbranna, kaaslane, poeg, tütar, õde, vend. Tal on oma mured, rõõmud, tunded, mõtted ja ideed. Ta käib jala, sõidab ühistranspordiga, aga sõidab ka autoga. Tal on kodus rulluisud, pliit, külmkapp, voodi ja telekas. Ta kannab taskus telefoni, rahakotti, paari münti ja koduvõtmeid. Interneti kaudu maksab arveid, loeb uudiseid, suhtleb sõpradega ja lahutab meelt. Vabal ajal loeb, vaatab telekat, käib pildistamas, naudib ilma, vahel aitab mõnda sõpra. Ta on inimene.

Kui sa temaga suhtled, siis tea, et tegelikult on ta veel täitsa äge inimene! Ta on alati hea kuulaja, hea rääkija ja hea nõuandja, sest müügitöö kogemus on andnud talle korraliku suhtlemispagasi. Ta mõtleb alati sellele, kuidas oleks nii sul hea kui tal hea – kuidas te mõlemad omavahelisest suhtlusest kasu saaksite ning seda naudiksite. Ta ei taha sulle mitte kunagi halba – vastupidi, ta tahab pakkuda sulle uusi elamusi, rõõmu, naeru ja ainult sulle vajalikke lahendusi.

Ta on müügitöötaja. Kuid ta on ka sõber, sõbranna, kaaslane, poeg, tütar, õde, vend. Eelkõige on ta inimene – täiesti siiralt lahe inimene! Vähemalt sama lahe kui sina!

Meeleolukaid müügisituatsioone soovides,

Riho Kopso,

Elisa müügitreener

Autor: Elisa Tervis

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111