Aira Tammemäe • 25 oktoober 2017
Jaga lugu:

3 lihtsat varianti, kuidas kasutada ärikonverentsi müügiks

B2B: Kuidas müüa ärikliendile?  

Kuidas üht ärikonverentsi (lisaks saadud teadmistele) ka müügieesmärkidel ära kasutada? Bestsalesi sündmuste programmijuht Aira Tammemäe toob teieni 3 väga lihtsat nippi. Ja muide - veel on võimalik registreeruda järgmisel teisipäeval toimuvale konverentsile "Müügi Edulood: B2B", kus on fookuses müük äriklientidele.

1. Kui sulle tuleb konverentsi info, siis vaata kõigepealt üle, kas osalejate nimekiri on avalik. Kui ei ole, siis küsi korraldajalt. Loomulikult ei saa ta sulle saata osalejate kontaktandmeid, kuid ettevõtte nimetus ja osaleja nimi on reeglina avalikud;

2. Seejärel saad otsustada, kas on mõistlik kaaluda konverentsil kohapeal turundustegevusi, näiteks eripakkumisi kontaktide korjamiseks, oma toote/teenuse tutvustamist, esitluspinda vms. See on reeglina tasuline ja vahel piisab ka sellest kui tuled lihtsalt kohale ja räägid ise inimestega;

3. Vaata osalejate nimekiri eelnevalt põhjalikult üle ning märgi ära 5-6 inimest, kellega tahaksid konverentsil kindlasti vestelda. Sealjuures on alati ju hea olemasolevate klientidega suhteid värskendada aga eelkõige on konverents uute kliendikontaktide loomiseks. Tasub ka üle kontrollida, kas konverentsi programmis on spetsiaalne aeg ja formaat networkinguks. See lihtsustab oluliselt kontaktide loomist.

Ülaltoodud näpunäiteid saab reaalses elus rakendada juba 31. oktoobril toimuval konverentsil Müügi edulood: B2B Kuidas müüa ärikliendile?

Seda, kas Sinu kliendid või koostööpartnerid juba osalevad sel konverentsil, saad vaadata siit

Konverentsil on plaanis ka väike networking - võib juhtuda, et lisaks uutele teadmistele äriklientidele müügist saad sellelt 31. oktoobril toimuvalt konverentsilt ehk nii mõnegi uue kliendi.

Konverentsile registreeruda saab siin.

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee