bestsales .ee • 1 veebruar 2018

Tähelepanu! Loosime välja konverentsipääsme!

Müügi Edulood: Kuidas müüa digikanalites?  

Just, lugesid õigesti - BestSales loosib kõigi küsitluses osalejate vahel (kes ka oma e-maili jätavad) välja ühe pääsme 21. veebruaril Lutheri Masinasaalis toimuvale konverentsile Müügi Edulood: Kuidas müüa digikanalites? NB! Pääsme loosime välja 8. veebruaril kl 10.00!

Konverentsi "Müügi Edulood: Kuidas müüa digikanalites?" kohta leiad rohkem teavet SIIT.

Konverentsil toome teie ette konkreetsed näited edukatest Facebooki ja Instagrami kampaaniatest, mis on reaalselt müügiinimesi aidanud, anname nõu, mida iga müügiinimene ise saaks ära teha ning räägime müügikontaktide kogumisest. Kuidas ühendada veebiturundus ja müük nii, et maksimaalne tulemus kätte saada? Kuidas müüa veebis? Kas müügi tulevik ongi kolida veebi või milline roll on ikkagi müügiinimesel? Oma kogemusi jagavad kolm ettevõtet ja kolm veebimüügi eksperti.

Küsitluse leiad siit:

KÜSITLUS

Autor: Bestsales

Jaga lugu:
Seotud lood
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Elerin-Mairit Murulaid
Elerin-Mairit MurulaidReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 55 547 471