9. aprill 2018
Jaga lugu:

Testi ennast: Kas sinu väärtused toetavad müügitööd?

CV.ee test
CV.ee test  Foto: erakogu

Kui me mõtleme sügavamalt, milliseid väärtused on meile töö juures kõige olulisemad, on meil lihtsam teha õiget töökohavalikut. Samuti saame siis parema pildi sellest, kas praegune töökoht toetab meie väärtushinnanguid.

Meie väärtushinnangud, mida töö peaks meile pakkuma, võivad olla väga erinevad. Need on seotud meie huvide ja vajadustega ning puudutavad motivatsiooni erinevaid aspekte. Donald E. Super, psühholoog ja arenguteoreetik, on loonud tööalaste väärtuste küsimustiku (The Inventory of Professional Values), kus on välja toodud 15 väärtuste kategooriat:

Altruism (teiste heaolu nimel tegutsemine)

Esteetilised väärtused (ilu nimel tegutsemine)Intellektuaalne stimulatsioon (võimalus õppida ja iseseisvalt arutleda)Tööalane edu (eduelamuse võimalus)Iseseisvus (töötamine isikliku plaani alusel ning omas tempos)Mainekus (töö, millega kaasneb austus või tähtsus ühiskonnas)Teiste juhtimine (teiste töö planeerimine ning korraldamine)Majanduslikud eelised (hästi-makstud töökoht)Tööalane turvalisus (töökoha kaotamise oht on suhteliselt madal)Töökeskkond (rahuldustpakkuvad töötingimused)Läbisaamine juhtidega (õiglane juht, kellega on hea läbisaamine)Läbisaamine töökaaslastega (head sotsiaalsed suhted kolleegidega)Elustiil (vabadus organiseerida oma elu)Mitmekülgsus (vahelduvus tööülesannetes)Loomingulisus (uute asjade või toodete loomine)

Lähemalt saab küsimustikuga tutvuda SIIN

Vaata, kuidas väärtused Sind töökoha ja karjääri valikul aitavad CV.ee Nipilast SIIN

Autor: Karin Tamm

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt