bestsales .ee • 12. aprill 2018
Jaga lugu:

Tahad saada miljonäriks?

Eduakadeemia intervjuu Vishen Lakhianiga
Eduakadeemia intervjuu Vishen Lakhianiga  Foto: Eduakadeemia

Eelmisel pühapäeval toimus Eduakadeemia eestvedamisel Tallinnas intervjuu ühe eduka rahvusvahelise ettevõtja ja Mindvalley organisatsiooni asutaja Vishen Lakhianiga. Vaata ja kuula, kuidas ehitada nullist üles 100 miljoni dollari äri. Kuna müügitöö kogemus teatavasti toetab oluliselt ettevõtlusega alustamist, siis on ehk ka Sinul selline plaan.

Siin on mõned asjad, millest Mindvalley asutaja Vishen Lakhianiga juttu oli:

Kuidas luua ettevõte, millel on suur positiivne mõju kogu ühiskonnale?Mis on Mindvalley asutaja Visheni 3 kõige suuremat õppetundi ettevõtluses?Kuidas muuta oma uskumusi?Kuidas saada inimesed kaasa tulema sinu visiooniga?Kuidas panna paika väärtused, millest sinu ettevõtte tegevus ja otsused juhinduvad?Kuidas palgata parimaid inimesi ja hoida neid motiveerituna?Kuidas ta on suutnud nullist üles ehitada 100 miljoni dollarilise väärtusega ettevõte? See ei pruugi olla see, mis sa arvad ja sellest on väga palju õppida, isegi siis, kui sul ei ole plaanis sellist ettevõtet luua.

Vaata intervjuud Vishen Lakhianiga:

 

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt