bestsales .ee • 24. aprill 2018
Jaga lugu:

Äripäeva reklaamidirektor Asso Laido lahkub

Asso Laido lahkub Äripäevast  Foto: Äripäev

Asso Laido lahkub vastastikusel kokkuleppel Äripäevast. Tema viimane tööpäev on 24.aprill. Tema asemel hakkab reklaamiosakonda juhtima Priit Jõgi.

25. aprillist asub Priit Jõgi Äripäeva reklaamiosakonna juhi ametikohale. Priit jätkab ka Äripäeva Raadio kureerimist, osalemist nõukodade töös ning on kaasatud kogu ettevõtte juhtimisotsuste tegemisse.

Priit on olnud meediaga seotud ühekskümnendate keskpaigast, alustades Saaremaa kohalikus raadios müügidirektorina ja tegi ka raadiosaateid. Vahepeal mõned aastad turunduse- ja müügijuhtimist Ekspress Hotline ettevõtetes ning tagasi meedias sügisest 2000. aastal. Siis alustas Priit Trio LSL Raadiogrupis müügi- ja turundusdirektorina ning alates 2001 kuni 2013 oli Trio LSL Raadiogrupi juhataja. 2016 oli taas Trios ning 2017. septembris käivitas edukalt Äripäeva raadio.

Asso Laido lahkub vastastikusel kokkuleppel 24. aprillist. Ta on töötanud paarkümmend aastat reklaamiosakonnas ja poole selle ajast reklaamiosakonna juhina. Asso juhtimisel on Äripäevas jõuliselt aastate jooksul kasvatanud turuosa, tema eestvõttel sai omal ajal käivitatud veebireklaamimüük, hiljem sisuturundus ning Bonnier2B agentuur.

Äripäev tunnustab Assot kui oma ala ühte kõvemat tegijat, kes on ettevõttele pika aja jooksul loonud suurt väärtust.

Äripäeva reklaamiosakonna uus juht on Priit Jõgi  Foto: Äripäev

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee