Parima müügitiimi konkurss algas

Parim Müügitiim 2018 konkurss algas  Foto: Ivar Kuldver, Äripäev

Esmaspäeva õhtupoolikul lükkasime käima konkursi Parim Müügitiim 2018 sissejuhatava koolitusega telefonimüügist.

Parima müügitiimi konkursi esimeses voorus tuleb võistlejatel teha telefonikõne zürii liikmele Mihkel Reinsalule ja müüa telefoni teel oma toodet või teenust. Võistlusvooru sisse juhataval lühikoolitusel ütles Mihkel Reinsalu, et reeglina osatakse telefoni teel müües hästi rääkida oma tootest ja edastada argumente, kuid peamine probleem on tugeva kliendikeskse väärtuse sõnastamine. "Kui ei tea väga täpselt, miks sa kliendile helistad, siis ära helista," soovitas Reinsalu. Ka jääb Eesti müügiinimestel puudu oskusest õigel hetkel closingut teha. "Argumendid tuleb sättida nii, et kohe alguses ei käi välja kõige tugevamat. Muidu on müügi lõppfaasis püss tühi. Iga järgmine argument vähendab eelmise argumendi tugevust 50%. Kui sa käid välja kliendi vaates kõige tugevama argumendi, siis pead kohe closingu ära tegema. Vataval juhul tapavad sinu järgmised argumendid kliendi ostuvalmiduse ja kui peale viiendat argumenti küsid, et kas teeme diili ära, siis on juba hilja," kirjeldas Reinsalu.

Kõik võistlejad teevad oma müügikõne ära selle nädala jooksul ning esimese vooru tulemused võtame kokku juba järgmisel esmaspäeval.

Parim Müügitiim 2018 võitja kuulutatakse välja nelja võistlusvooru tulemusena 25.mail Äripäeva Müügikonverentsil 2018. Seal teeb zürii liige Mihkel Reinsalu ka telefonimüügi praktikumi ning toob välja võistlejate parimad müügikõned ning juhib tähelepanu üldistele vigadele.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111