10. mai 2018
Jaga lugu:

800 eurone closing paari minutiga

Ranol Kaseväli, Southwestern Advantage tippmüüja  Foto: erakogu

Southwestern Advantage tippmüüja Ranol Kaseväli kirjeldab, milline on tema isiklik closingu kiiruse rekord ja kuidas ta seda tegi.

Ranol Kaseväli räägib Müügikonvererentsil 2018, kuidas saada kliendiga hea kontakt, kui müügiks on vaid loetud minutit. Näiteks tulevad tema soovitused kasuks messidel ja esitluspindadel müües, kuid ka jaemüügis ja teeninduses.

Minu kiiremad closingud on kindlasti mõnede sekunditega edasi antud sõnumi põhjal toimunud “müügid”. Näiteks veenan lapsi, et nad toa ära koristaks, Mõnikord õnnestub sooritada kiire müük.

Kui vaadata minu kogemust kauba vahetamisel raha vastu, siis ülikooli kõrvalt suviti ukselt-uksele Ameerikas raamatuid müües minu 4000 kliendist päris mitmed tegid otsuse osta $500-$800 eest raamatuid mõne minutiga. Muidugi on tegu rahaliselt väikese otsusega ja hariduslikud raamatud on kõigile kasulikud. Tavaliselt võttis raamatute müümine iga perega 20 minutit. Iga kord, kui sain müügi close’tud mõne minutiga, oli mulle müügisituatsioonis abiks asjaolu, et kui kõik ostavad, siis keegi ei taha ilma jääda, Hea PR (nende sõbrad olid minu toote kohta head rääkinud) ja kliendi kiire usalduse võitmine läbi professionaalse lähenemise (ma tean piisavalt detaile ja oskan kiiresti ostjale nende vajadust näidata). Kiire müügi tegemisel on abiks ka see, kui otsustaja suudab kiiresti kaasa mõelda. Enamus inimesi kardavad kiiresti otsustada, hirm on teha vale otsust. Müüja töö on anda ostjale läbi loogiliste faktide enesekindlust, et tema otsus on õige.

Erinevates müügivaldkondades on closingu rekordid erinevad. Ma olen müünud ka kinnisvara või läbirääkinud suuremaid oste/müüke mitu kuud järjest. Olenevalt valdkonnast ja müügisituatsioonist võib pidada ka 1-2kuulist closingut kiireks.

Autor: Ranol Kaseväli, Southwestern Advantage tippmüüja

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee