Jaga lugu:

Kui tahad suvekodus müügitööd teha...

Suveks metsa!
Suveks metsa!  Foto: John McKeen

Eestlasi kisub suve saabudes ikka metsa poole. Kui tahad juba nädala teises pooles oma müügikontori suvilasse kolida, siis vaata üle, kuidas kvaliteetne internetiühendus kaasa võtta.

Bestsales.ee leidis Tele2 blogist hea ülevaate, kuidas kvaliteetne netiühendus suvekoju kaasa võtta. Jagame seda infot nüüd ka teiega:

1. Taskuruuter

Kaasaskantav WiFi ruuter näeb välja nagu keskmise suurusega nutitelefon. Tegemist on miniatuurse ruuteriga, kuid kaabliühenduse asemel on ruuteris SIM-kaart. Seadmega saab luua privaatse internetiühenduse ja ühendada võrku korraga kuni kümme seadet.

Taskuruuteri kasutamine lihtne, sest kui ruuteri aku on laetud, tuleb vaid SIM-kaart sisestada, seade sisse lülitada ja juba mõne sekundi pärast saab internetis kasvõi mitme seadmega surfata. Kuna aga väikese taskuruuteri aku vastupidavus pole just kiita, võiks võimalusel laadimisjuhet ikkagi taga hoida.

2. Mobiilne kuumkoht ehk hotspot

Kindlasti üks levinumaid variante. Kõike toimetusi ei taha/saa/raatsi telefoni ekraani peal teha ning seega jagad telefonis olevat mobiilset internetti oma sülearvuti või tahvliga. Siin aga peab tarbimisel silma peal hoidma, juhul kui sul pole piiramatu mahuga internetipaketti. Muidu jääd ühel ootamatul hetkel lindude ja loodusega täiesti omapäi ja "kes seda küll tahaks, eks"...

3. Ruuter 

Kui on plaanis suvilas tõsisemalt tööd teha, siis võib taskuruuterist ja telefoniga tekitatud internetist väheks jääda. Ruuteri kasutamine on imelihtne (vt videot siit), tuleb vaid sisestada SIM-kaart ja seade ühendada vooluvõrku. Kui on teada ka lähedal asuva tugijaama asukoht, siis ruuter peaks toas asetsema selle pool, võimalikult kõrgel ja akna lähedal.

4.  Hoolitse tehnika eest

Maakodus käies või seal tehnikaseadmeid hoides, sh sideseadmeid, on soovitatav need alati lahkudes vooluvõrgust välja tõmmata. Sedasi on seadmed töökorras ning nädalavahetusel maamajja jõudes ei taba halba üllatust, kus voolu kõikumise tõttu on tehnika kannatada saanud.

Eesti operaatorite võrk areneb väga kiiresti. Kui eelmisel aastal sinu suvilas kõige paremat levi ei olnud, siis tasub kindlasti sel aastal uuesti proovida, sest võrk võib olla vahepeal väga palju arenenud.

Selleks, et teada saada, kui hea levi on sinu asukohas, tasub julgelt ühendust võtta oma operaatoriga. Alati on võimalik ka internetikiirust vastavate mobiilirakendustega ise mõõta, otsides neid Google Play või Applerakendustepoest. Abiks on ka veebileht fast.com.

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt