bestsales .ee • 28. august 2018
Jaga lugu:

Amazon aitab sul müüki oluliselt kasvatada

Digital Merchant juht Mihkel Moosel  Foto: erakogu

Kas oled kunagi mõelnud oma tooted Amazoni müüki panna? Kui mitte, siis ehk on just see sinu uus projekt, millega müüki oluliselt kasvatada. Kuula Digital Merchant juhi Mihkel Mooseli kogemust Amazonis müües.

Digital Merchant juht Mihkel Moosel räägib 27. septembril Müügijuhtimise aastakonverentsil, kuidas oma toode Amazoni müüki saada, kuidas seal edu saavutada ning mis on peamised komistuskivid. Ole kohal!

Äripäeva raadio uues saatesarjas "Müügiminutid" annab Digital Merchant juht Mihkel Moosel oma kogemustele tuginedes nõu, milliseid tooteid Amazoni müüki panna ja mis on seal müügiedu alus. Kas maailma suurim kaubamaja Amazon võtab müügirahvalt töö ära või hoopis kasvatab müüki?

Mihkel on Amazonis müünud 2,5 aastat ning on Amazoni agentuuri Digital Merchant asutaja. Selle aja jooksul on ta teinud Amazonis enam kui miljoni jagu käivet ning ehitanud üles nii isikliku kui ka mitme kliendi Amazoni poed, millest kaks parimat teevad kokku üle 150 000 USD igakuist käivet. Mihkel on müünud enam kui 50 eri toodet seitsmel erineval Amazoni turul.

Kuula värsket intervjuud:

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt