bestsales .ee • 6. september 2018
Jaga lugu:

Tele2 uues kodus tehakse müügitööd seal, kus parasjagu mugav

Tele2 uus töökodu  Foto: Erlend Štaub

Tele2 kolis oma peakontori Tallinnas Jõe tänavalt Ülemiste City tehnoloogialinnakusse, kus avati uus ja enneolematult värviline töökodu.

Tele2 personalidirektori Helena Everti sõnul on kontoris uuenduslik töömudel, kus töötajatel ei ole enam isiklikku lauda ega ka kabinette. “Uus töömudel jaotab kontori erinevateks tsoonideks, kus on iseseisva töö kapslid, meeskonnatööala, koosolekuala, puhkeala, raamatukogu, kohvik ning isegi võimalus kiireks uinakuks.” rääkis Evert.

„Meie uus töökodu on lõbus, inspireeriv ning paindlik, lubades inimesel ise otsustada, kus ta parasjagu tööd soovib teha. Meil ei ole vahet, millises valdkonnas või tasandil keegi töötab, sest kõik töötavad ju ühise eesmärgi nimel koos,“ lisas Evert. “Tele2 Rootsi peakontoris on uue mudeli järgi töötatud kaks aastat ning rahulolu-uuringud tõestavad, et otsus oli selgelt õige.”Tele2 peakontori disaininud KUUP Disain sisearhitekti Kerli Lepa sõnul on tegemist ühe omanäolisema kontoriga Eestis. „Meie jaoks sai inspiratsiooniks Tele2 olemus, mis on julge, pöörane nooruslik ja silmapaistev. Kujunduse väljatöötamisel lähtusime ideest – vabadus valida, julgus eristuda,“ rääkis Lepp ja lisas, et uues Tele2 töökodus ei tea kunagi, millega üllatab järgmine ruumilõik.Ülemiste Cityt arendava Mainor Ülemiste juhatuse esimehe Margus Nõlvaku hinnangul on Tele2 töökodu idee väga lahe ja sobib Ülemiste linnakusse kui valatult. “Liigume ka ise pidevalt kogu linnaku kodusemaks muutmise suunas ning alustame veel sel aastal ka esimeste kodude rajamisega, mis paneb aluse linnakus ööpäevaringse elu tekkimisele,” lisas Nõlvak.Tele2 korraldas kolimise puhul eile, teisipäeva õhtul uues kontoris suure peo, kus toimus meeleolukas kontordisko ning esines La La Ladies bänd.Ülemist Citys asuvas Eesti suurimas büroohoones, Öpiku majas, kahel korrusel asuvas Tele2 peakontoris ja äriklienditeeninduses alustab tööd 160 inimest.

Tele2 uues kontoris ei ole fikseeritud töökohti. Vali, kus parasjagu meeldib ja kudias meeldib.  Foto: Erlend Štaub

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee