bestsales .ee • 26. september 2018
Jaga lugu:

Tradehouse uus turundus- ja müügijuht Liis Mengel vahetas kino ilu vastu

Tradehouse uus turundus- ja müügijuht Liis Mengel
Tradehouse uus turundus- ja müügijuht Liis Mengel  Foto: erakogu

Septembri teises pooles alustas Tradehouse Ilukaubamaja turundus- ja müügijuhina Liis Mengel, kelle koordineerida jääb ettevõtte turundustegevus ning uue konverentsi- ja koolituskeskuse käivitamine.

„Viimased 10 aastat kuulus mu hing kinomaailmale, kus Forum Cinemas kinodega sai veedetud väga elamuste rohke aeg - aeg täis kirge, rõõme ning arenguid aga tundsin, et nüüd tahaks edasi liikuda ning just ilumaailm oli see, mis pani mu südame kiiremini põksuma. Ilu on valdkond, mis areneb hetkel tohutu kiirusega ja ei jäta kedagi külmaks, ei meest ega naist - tunnen suurt väljakutset panustada oma teadmiste ja oskustega uutesse põnevatesse arengustesse koos Tradehouse’ga,“ kommenteeris Mengel.

Liisi sõnul paelub teda Tradehouse’i meelestatus uuendustele ning kirg olla teistest sammukese ees. Viimastel aastatel on näha ettevõtte suurt panust uute poodide kui ka koolituste valdkonnas. Kindlasti tõi uue taseme koolituste turule juuni lõpus avatud Konverentsi – ja koolituskeskus, kus täna on loodud enneolematud tingimused koolitustele, seda nii koolitajate kui ka koolitusel osalejatele, olgu selleks siis erakliendid või professionaalsed ilutegijad.

„Teinud eelnevalt Liisiga kinopäevilt edukalt koostööd, siis olen veendunud, et Liisi planeerimis- ja projektijuhtimise pädevus on see, mida meie tiim hetkel vajab. Vähesed suudavad projekte efektiivselt ja eesmärgipäraselt juhtida“ kommenteeris Tradehouse’i tegevjuht Laura Kuldkepp. „Pean üheks oma olulisemaks eesmärgiks just võtmeisikute värbamist ning uue kompetentsi toomist ettevõttesse. Usun, et Liis ei vea meid alt“ märkis Kuldkepp.

Käesoleva aasta juunis Peterburi tee 7700 m2 peahoone avamisega laiendas Tradehouse veelgi oma haaret ja positsiooni, olles üks Põhjamaade suurimaid professionaalsete ilutoodete edasimüüjaid ja maaletoojaid.

Tradehouse OÜ numbrites: müügikäive 14 miljonit eurot (2018 aasta prognoos), enam kui 4600 m2 müügipinda ja ettevõttes on enam kui 110 töötajat.

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Enimloetud
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt