bestsales .ee • 24 oktoober 2018

Millised lisaväärtused motiveerivad müügitöötajat?

Tahad, et sinu müügitöötajad oleksid õnnelikud?  Foto: pixabay.com

Kui tahad värvata häid töötajaid ja neid ka enda juures hoida, siis paku lisaks palgale neid kolme lisahüve.

 

Paindlik tööaeg tähendab rahulolevaid töötajaid

Kuulus ettevõttja ja kirjanik Timothy Ferriss kirjutas raamatus “4-Hour Workweek(4-tunnine töönädal inglise k.),” oma kogemusest, kuidas viia kõik nii tasakaalu, et aeg oleks maksimaalselt ja kvaliteetselt ära kasutatud. Oled ilmselt ise oma kolleege kuulnud ütlemas, et mõni on täielik õhtuinimene ja teine jällegi tõuseb enne kukke ja koitu ülesse, et maailma vallutama asuda. Tark ettevõttja oskab sellest kinni haarata, muutes töögraafikud just selliseks, et inimesed saaksid oma potensiaali täielikult ära kasutada. “Never Eat Alone(Ära kunagi söö üksinda inglise k.)” autor Keith Ferrazzi on sama meelt. Rahulik töökeskkond ja targalt jaotatud aeg on ettevõttele kõige paremate tulemustega. Sinna juurde veel head kolleegisuhted.

Kodukontoris tööd tehes tööviljakus kasvab

Uuringus esitatud küsimus puudutas ka kodukontoris töötamise võimalust. Vastajad jagunesid põhiliselt kahte gruppi. Kõige enam oli vastajate seas neid, kes üksikutel juhtudel lubasid oma töötajaid kodukontorisse ja need ettevõtted, kes väga toetasid kodukontoris töö tegemist.  Paljud iduettevõtted palkavad töötajaid üle maailma, andes neile võimaluse teha tööd kodukontorist. See kõlab üsna suure väljakutsena. Endiselt levib arvamus, et kodukontor tähendab kõike muud kui töö tegemist. Uuringust tuli aga välja, et inimesed, kes kodukontorist tööd teevad, pühenduvad palju enam töö tegemisele. Omast kogemusest võin öelda, et kodukontoris tööd tehes, läheb mõnikord meelest ära lõunat süüa, pausi võtmisest rääkimata.

Lisapuhkepäevad harvadel juhtudel

Lisapuhkepäevad on üks mõjuv factor, millega töötajaid oma ettevõttes premeerida. Uurisime ettevõtetelt, mis tingimustel ja kas üldse antakse lisapuhkepäevi. Tuli välja, et lapse 1. klassi mineku puhul antakse kõige enam puhkepäevi. Eks see on väga oluline sündmus ka nii vanemate kui laste elus. Teisele kohale langes lapse sünd, mis on vaieldamatult ilusamaid hetki. Kolmandale kohale langes kooli lõpetamine. Harvad ettevõtted annavad riigipühade järgsetel päevadel vabu päevi.

Vaata CV.ee blogi SIIN

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111