bestsales .ee • 14 november 2018

FOTOD: Liviko avab tootmise külastajatele

Liviko korraldab tootmises ringkäike  Foto: Rait Tuulas

AS Liviko alustab 120. sünnipäeva puhul tootmises ringkäikude korraldamist eelregistreerunud külastajatele. Liviko Distillery tehasetuuridega pakub kodumaine alkoholitootja esmakordselt võimalust tutvuda oma tootmise, ajalooliste hoonete ja vastvalminud interaktiivse muuseumiga.

„Liviko külastamise vastu on aastate jooksul tundnud huvi nii eestimaalased kui ka välisturistid ning nüüd pakume tehasetuuriga huvilistele esmakordselt võimalust külastada töötavat tehast ja äsja avatud interaktiivset muuseumi. Liviko kõik tooted valmivad meie ajaloolistes hoonetes Tallinna kesklinnas. Ringkäigul tutvustatakse, kuidas tänapäevases tööstusettevõttes kombineeritakse moodsat tehnoloogiat ja põlvest põlve, meistrilt meistrile edasi antud teadmisi ja kogemusi. Külalised näevad, kuidas tootmine tõmmiste valmistamisest kuni jookide pudelisse villimiseni päriselt käib,“ ütles AS Liviko juhataja Janek Kalvi.

Liviko tehasetuur koosneb kolmest osast: ringkäik tootmises, äsjavalminud interaktiivse muuseumi külastus ning võimalus osaleda Eesti moodsaimas baarmenite koolitusklassis LAB (Liviko Academy of Beverages) degusteerimisel või joogikoolitusel, mida viivad läbi kogenud Liviko sommeljeed ja baarmenid.

Interaktiivses muuseumis on spetsiaalselt Liviko jaoks väljatöötatud erilahendused, mis avavad Vana Tallinnat, Crafters’it ja Viru Valget juba tuntud ja veel seni teadmata külgedest. Interaktiivse muuseumi kontseptsiooni mõtlesid välja Liviko töötajad, teostasid KOKO arhitektid.

Foto: Rait Tuulas
Foto: Rait Tuulas
Foto: Rait Tuulas
Foto: Rait Tuulas
Foto: Rait Tuulas
Foto: Rait Tuulas
Foto: Rait Tuulas
Foto: Rait Tuulas

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111