bestsales .ee • 15 detsember 2018

Peep Vain keset elu

Peep Vainu värskelt ilmunud raamat "Keset elu"  Foto: Urmas Kamdron

Sellel nädalal ilmus trükist Peep Vainu raamat „Keset elu“, Salme Kultuurikeskuses said sajad inimesed aimu, millega tuntud koolitaja vahepeal on tegelenud.

„Keset elu. Isiklikke ja lootusrikkaid tähelepanekuid elust keskea kandis“. Nii on esikaanel kirjas, viitab Peep edasi.org veebilehel. „Olen ise keskealine ning mitmete keeruliste väljakutsetega silmitsi seisnud. Pealegi tundub kogu see temaatika mulle väga tähtis,“ selgitab ta oma teise raamatu teema valikut.

Mis asjad siis inimestega elu keskpaigas juhtuvad, seda saate lugeda Peebu raamatust, kuid mõned vihjed Peebu arvamuslugudest edasi.org lehelt.

„Kuigi me kõik ju teame, et siinne elu on ajalik, ei taha, suuda või oska me selle peale eriti mõelda. Keskeas, eriti kui enda ümber ja sees toimuvat märgata, hakkab oma elu piiritletus järjest selgemaks saama. Esimesed signaalid surelikkusest tulevad vanemate vananemise või surma ja oma keha kulumise märkamise kaudu,“ kirjutab ta.

Raamatu ilmumist tähistati Salme kultuurikeskuses 11. dets ennelõunal. Kahesaja viiekümneke kahekesi, nagu Peep ise ütleb. Muuhulgas astus autor ka ise lavale ja istus klaveri taha. Taas vihje, millega tuntud koolitaja vahepeal vaikuseaastaid sisustanud.

„Tegin teoks ammuse soovi jagada viimaste aastate tähelepanekuid elust ning minusse kogunenud muusikat. Võimalik, et sellest sünnib mu jaoks uus formaat või zhanr. Uus moodus, kuidas selles elu mängus taas aktiivsemalt kaasa lüüa,“ kirjutab Peep ürituse järgselt oma FB lehel.

Millist Peebu raamat räägib, seda saate täpsemalt lugeda SIIN

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Elerin-Mairit Murulaid
Elerin-Mairit MurulaidReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 55 547 471