bestsales .ee • 18 detsember 2018

Raimo Ülavere soovitab neid raamatuid

Coach Raimo Ülavere  Foto: Äripäev

Oma aasta kokkuvõttes toob coach Raimo Ülavere välja sellel aastal loetud kõige mõjusamad raamatud inimeste käitumise ja isikliku arengu kohta.

"Olen sel aastal viinud ennast taas lugemise soonele ja lugenud või kuulanud kokku 49 raamatut. Siin on arvestuses vaid need raamatud, mida olen soetanud eelkõige enda erialast arengut silmas pidades (ehk mitte ilukirjandus). Niisiis, tempo on umbes nädal ja raamat," teeb Raimo aastast kokkuvõtte. Tema soovitused, mis võiksid ka müügiga tegelevatele inimestele kasu tuua on järgmised:

Inimese käitumisharjumuste muutusi puudutavad raamatud:

The Motivation Myth, autoriks Jeff Haden, kes tõi selgemalt mu teadvusse seni vaid taju tasemel olnud teadmise – motivatsioon on midagi, mis tuleb mitte ENNE, vaid PÄRAST tegu.Atomic Habits, kirjutas James Clear – võib-olla ehk üldse parim raamat harjumuste muutmisest.Hard Goals, mille kirjutas Mark Murphy, sellest, miks me peaksime endale aeg-ajalt ka raskeid eesmärke püstitama.

Raamatud sellest, miks me sellised oleme ja niimoodi käitume:

Sapiens, autoriks Yuval Noah Harari, inimkonna ajaloost kirjutatud raamatutest kindlasti parim raamat, mida olen lugenud. Välja antud ka eesti keeles.The Courage to Be Disliked, autoriteks muuhulgas Ichiro Kishimi, Fumitake Koga. See on eriti Aasias hetkel ülipopulaarne raamat, segu filosoofiast ja Alfred Adleri psühholoogiast. Väga hea raamat.12 Rules for Life, praeguse psühholoogiamaailma rockstaari Steve Petersoni sulest. Inimlik, selge. Ja päris põhimõtteline raamat. Paljusid see mees ärritab ja paljudele ta meeldib. Külmaks ei jäta.

Head lugemist nii aasta lõppu kui uue algusesse.

Raimo möödunud aasta kokkuvõtet saad tervikuna lugeda SIIN

Autor: bestsales.ee

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Elerin-Mairit Murulaid
Elerin-Mairit MurulaidReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 55 547 471