bestsales .ee • 5 veebruar 2019

Müügipraktik: Ära loobu enne eduelamust!

Otsemüügi ja telefonimüügiga tegelev noor ja särasilmne Kerli Vau ei taha olla tavaline keskmine inimene ja arvab, et mida rohkem teed, seda rohkem jõuad. Aga ka temal on palju hetki, mil tahaks müügitööst loobuda.

Suitsu- ja vinguanduri "Nublu" otsemüügiga tegelev Gerli Sau ja müügikoolitaja Urmas Kamdron räägivad müügitööst.  

Kas sa oled mõlenud müügitööga alustada või mõtled, et pole veel edu saavutanud? Tahad loobuda? Ära loobu, sest edu ootab sind järgmisel sammul! Küsimus on selles, et milliste mõtetega eduni välja jõuda. Kuidas viimast miili pingutada. Suitsu- ja vinguanduri "Nublu" otsemüügiga tegeleval Kerlil on sulle häid mõtteid ja head energiat jagada. Ta räägib otsemüügist kaubanduskeskustes ja telefonimüügist.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111