28 veebruar 2019

Müügipraktik: Tahan muuta müügi maine positiivseks

Rait Videvik jagab müügiinimestele kolm lihtsat soovitust, et oma fookus paika timmida ja müügitööst rõõmu tunda.

Nii müügis, kui ka igapäeva elus on üks kindel muutuja, mis tulemusi mõjutab ja see oled SINA. Mis on super “uudis”:), sest endaga saad sa tegeleda kohe ja see on üks väheseid asju, mida sa mõjutad 100%.

Annan sulle kolm väga lihtsat punkti, millega sa saavutad kontrolli, mis omakorda viib rahulolu ja õnneni:

EESMÄRK – sul peab olema eesmärk kuhu sa tahad jõuda ja mida tahad saavutada. Ja mõtle siin 10-20 aastat ette, sest see aitab leida olulisema. Mina näiteks tahan muuta MÜÜGI maine positiivseks, sest müük on kliendi aitamine ja tänane negatiivsus ei ole põhjendatud.

PRIORITEET – sa pead oma eesmärgile pühendama aega. Kui sul pole millegi jaoks aega siis tegelikult ei ole see sinu jaoks oluline ja punkt.

TEGEVUSED – sa pead ära kirjeldama ja ka ellu viima konkreetsed tegevused, mis viivad sind seatud eesmärgini( need peavad sõltuma ainult sinust). Ja siin ole konkreetsem ja kirjelda ära asjad, mis sa 1-2 aasta jooksul ära teed. Mina näiteks lõin blogi, et inimestel oleks võimalik end harida, milline on õige müük ehk kliendi aitamine. Lisaks olen järgmine kuu avamas portaali Tipit, mis muudab müügi loomulikuks ja mõnusaks igapäeva osaks.

Me ei saa kontrollida tulemust aga me saame alati kontrollida tegevusi ehk enda panust, mis minu jaoks on suurim väärtus ja rahuolu tunne.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111