Best Sales • 5 märts 2019
Jaga lugu:

Uuring näitab, et müügitöötajate arengusse raha ei investeerita

Uurisime müügijuhtidelt ja müügiga tegelevatelt spetsialistidelt, millised on müügiinimeste enesetäiendamise harjumused ning millised teemad on hetkel laual, laekus 186 vastust.

Küsimusele, millal viimati käisid mõnel müügikoolitusel või -konverentsil vastasid enam kui pooled, et käisid viimati koolitustel või konverentsidel aasta või enam tagasi, nendest omakorda pooled kaks või enam aastat tagasi. Põhjusena toodi 26% juhtudest välja, et koolitused on liiga kallid. Iseseisvalt hangib uusi teadmisi internetist või loeb müügiraamatuid vaid 6% vastanutest.

Müügiorganisatsioonide jaoks on hetkel kõige huvipakkuvamad arenguteemad müügiläbirääkimised, argumenteerimine, sealjuures ka hinnaläbirääkimised ning müügipsühholoogia teemad. Sealjuures ei tõusnud eriti esile uute müügitöötajate leidmise problemaatika, samuti müük läbi e-kanalite ja e-kanalite integreerimine üldisesse müügiprotsessi. Küsitluse põhjal võib öelda, et teemade eelistustes viimase kolme aasta jooksul erilisi muudatusi pole toimunud, mis omakorda on mõnevõrra üllatav.

Küsitluse tulemuste põhjal kaldub müügitöötajate huvi ja sellega seotud arengusoov kahte mõneti erinevasse suunda. Ühelt poolt soovitakse õppida konkreetseid müügitehnikaid ja teisalt müügipsühholoogiat.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548aira@bestsales.ee
Kaspar Kitsing
Kaspar KitsingReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 569 549 79kaspar.kitsing@aripaev.ee
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884maarit.eerme@aripaev.ee