Best Sales • 19 juuni 2019

Müügijuhtimise aastakonverentsi piletid on 90% välja müüdud

20. septembril Tallinna Teletornis toimuvale Müügijuhtimise aastakonverentsile on saadaval viimased piletid ja seetõttu lõppes täna ka ennetähtaegselt soodushinnaga müük.

Üleval tornis saab konverentsi raames katsetada servakõndi  Foto: Tõnu Tunnel

"See on viimasel ajal juba teine kord, kui piletid kipuvad otsa saama mitu kuud enne konverentsi toimumist, sama juhtus ka 31. mail toimunud konverentsiga "Coaching 2019", " kommenteeris seisu projektijuht Aira Tammemäe. "Kuna Tallinna Teletronis on turvalisuse kaalutlustel osalejate arvu piirang väga konkreetne, siis ei ole võimalik ka lisakohti tekitada."

Korraldajate sõnul on konverentsi toimumiskoht ka üks populaarsuse põhjuseid. "Kindlasti on teletorn märgilise tähtsusega koht ning igati atraktiivne igale eestlasele. Näiteks on konverentsi raames võimalik osa saada mitmetest erilistest atraktsioonidest, teha üleval tornis servakõndi ja katsetada 3D turnimist pilvelõhkujate vahel," viitas Tammemäe. Konverentsi programmi on kokku pannud Best Marketing International juht Hando Sinisalu, kes toob muuhulgas Eesti müügijuhtide ette ka Briti särava inspiratsioonikõneleja Mark Rhodes´e.

Müügijuhtimise aastakonverentsi programmiga saab tutvuda SIIN. Viimased piletid on veel saadaval.

Müügijuhtimise aastakonverentsi põhiteemaks on MUUTUSED: nii juhtimises, mõtteviisis, tehnoloogias kui motiveerimisel.

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee toimetajaTel: +372 502 5548
Kerli Vau
Kerli VauReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 550 2861
Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: 51 44 884