Best Sales • 5 juuli 2019

Tele2 juht: Hinnasõda me ei taha

Möödunud aastal Tele2 juhtima asunud Anders Nilsson ütles täna Äripäevale, et nemad operaatoritevahelist hinnasõda Eestis enam ei taha.

Anders Nilsson  Foto: Tele2

Ligikaudu aasta tagasi vahetas Tele2 välja Eesti üksuse juhi, ca 500 000 Eesti klienti pandi haldama Christopher Alan Robbins. See on muljetavaldav turuosa, aga klientide arvu kasvatamise plaani on Tele2 esialgu maha matnud – nii nagu ka teised operaatorid.

Nilsson kirjeldas, kuidas ligikaudu poolteist aastat tagasi sõlmisid siinsed operaatorid ja riik kokkuleppe, et enam eestlasi müügikõnedega ei pommitata: „Inimestele reaalselt ei meeldinud see, 80% ütles, et see oli nende jaoks negatiivne kogemus. Me otsustasime selle praktika lõpetada. Muidugi polnud see kerge, aga see oli vajalik samm. Nüüd püüame seda korvata olemasolevate klientide hoidmisega ja neile rohkemate toodete müümisega.“ Nilsson nentis, et operaatoritevahelist hinnasõda nad Eestis enam ei taha. „Taani ja Hispaania turg solgiti juba sellega ära.“

Loe intervjuud Anders Nilssoniga Äripäeva veebist SIIN

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Elerin-Mairit Murulaid
Elerin-Mairit MurulaidReklaamimüügi projektijuhtTel: +372 55 547 471