Best Sales • 19 august 2019

Repliik: Lojaalsus on kaduv väärtus

Peaksime mõistma, et lojaalsus on ühiskonnas kaduv väärtus, kirjutab Äripäeva veebis Aeternum Koolituse konsultant Kati Tikenberg.

"Leida endale meeskonnaliiget ambitsiooniga hoida teda aastaid või aastakümneid on möödanik. Tänase päeva reaalsus on, et peame otsima sobivaima inimese täitma ettevõtte aastavisiooni ning tegema seda seejuures maksimaalselt tulemuslikult nii organisatsiooni kui ka inimese enda jaoks. Siinkohal on minu jaoks oluline, et me ei hoiaks enda juures lihtsalt mugavusest kinni inimesi, kes on rahulolematud ehk ei jaga organisatsiooniga sarnaseid väärtushinnanguid. Pigem laseme neil minna nad või isegi aitame neil minna sinna, kus toimub nende jaoks tähenduslik tegevus. Oluline, et me ei värbaks inimesi vaid koha täiteks, sest siis tegelemegi pidevalt koha täitmisega."

Loe Kati Tikenbergi arvamuslugu Äripäeva veebis SIIN

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111