Best Sales • 22 august 2019

Rohkem on võimalik müüa!

Müügiinimesed ütlevad, et nad on kõigest juba kuulnud, lugenud ja müügikoolitustel käinud, mistõttu ei ole müügis midagi uut. Briti müügikoolitaja Mark Rhodes sellega ei nõustu.

"Sotsiaalmeedia ja e-mailide tõttu on vähenenud usk inimsuhtlusesse. Tänapäeval ei ole inimesed enam sunnitud rääkima niivõrd palju telefonis või näost näkku.

Üks probleem on see, et kui klient kohe ei osta ja palub mõtlemisaega, siis müüja eeldab, et klient polegi huvitatud. Ja ei võta enam temaga kunagi ühendust.

Mul on olemas erinevad tehnikad, kuidas müügiinimene saab potentsiaalse ostjaga hiljem ühendust võtta ja nende meelt muuta, selle asemel, et lihtsalt minema jalutada. Ma olen nendest tehnikatest palju rääkinud ja inimesed on öelnud, et nad ei ole neid asju varem teinud, kuigi need on väga efektiivsed.

Usun, et minu ettekandes Müügijuhtimise aastakonverentsil 20. septembril on asju, mis panevad inimesi mõtlema, et “vau, see on midagi erinevat, väga hea idee!”. Müügiinimesed on mõtteviisi poolest sarnased sportlastega: nad mõlemad peavad end pidevalt motiveerima, saades sellest uut energiat.

Teine asi, mis on aja jooksul muutunud, on see, et müügiinimesed peavad teadma, kuidas müügist rääkida. Tänapäeval saavad kliendid kohe aru kui neile üritatakse midagi müüa. Vanasti oli asi lihtsam, kuid nüüd inimesed näevad juba kaugelt ära, et on tulemas müügikõne, mistõttu peame olema müüki tehes elegantsemad, professionaalsemad ja rohkem olema vestlusesse süvenenud. Selleks, et müügis edukas olla, peame kindlaks tegema, et me räägime alati õigete inimestega, kes vajavad meie toodet või teenust ja nende jaoks olemas olema ning üldiselt kogu müügiprotsessis ütlema ja tegema õigeid asju."

Briti müügikoolitaja Mark Rhodes räägib Müügijuhtimise aastakonverentsil 20. septembril, kuidas viia müügitiimideni sõnum "Rohkem on võimalik müüa!". Vaata konverentsi programmi ja hangi endale soodne veebipilet SIIN

Jaga lugu:
BESTSALES UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad bestsales uudised igal nädalal enda postkasti.

Bestsales.ee toetajad:

Maarit Eerme
Maarit EermeBestsales.ee juhtTel: +372 51 44 884
Aira Tammemäe
Aira TammemäeBestsales.ee üritusedTel: +372 502 5548
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 0111